Iulie 05, 2023
Delia, mai sexy ca niciodată! Apariție rară în costum de baie!
Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste, care se face remarcată printr-un stil debordant, iar recent a apărut într-un costum de baie sexy, care i-a lăsat la vedere formele bine lucrate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Frumoasa artistă are un stil cu totul aparte prin care reușește de multe ori să își uimească fanii. Pata de extravaganță o scoate mereu în evidență indiferent de ceea ce face. Are un stil colorat și nonconformist când vine vorba de modă, însă nu de multe ori o vedem cu decolteu. La 41 de ani, Delia arată absolut impecabil, dar de puține ori și-a afișat trupul, scrie click.ro

„Sunt o victimă a mentalități. Prefer să mă schimb într-o cameră goală. Nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop. Vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu. Eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a povestit Delia Matache într-un podcast.

Ei bine, recent artista a decis să iasă din zona de confort, astfel a ales să se pozeze în ipostaze extrem de sexy în costum de baie! Vedeta de la Antena 1 a împărtășit pozele cu fanii săi de pe rețelele de socializare și în scurt timp a primit multe aprecieri. Delia apare într-un costum de baie întreg, roz cu un ursuleț din desenele animate pentru copii. Mai mult decât atât, Delia apare complet nemachiată lăsând să i se vadă frumusețea naturală. Postarea a reușit să strângă peste 145.000  de aprecieri și zeci de comentarii în care fanii i-au apreciat talia de invidat. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi piscină 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Delia criticată de unii fani pentru că se pozează în costum de baie

Alții în schimb au criticat-o pentru că a ales să se pozeze în costum de baie, însă Delia nu a rămas indiferentă la comentarii și le-a dat replica într-un clip postat pe TikTok, în care răspunde unui internaut ce o acuză că are o „criză de vârstă mijlocie”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi piscină 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi piscină

„Ești femeie și n-ai 20 de ani? E criză dacă te pozezi în costum de baie. N-ai cum să faci asta. Nu știu, Beyonce vă dați seama ce crize are femeia aia, care are 41 cred, și e în turneu și are niște body-uri și cântă cu formele pe afară și e toată flex? Crize. J.LO la 50? Crize! N-are niciun sens ce spui pentru că dacă până la 40 de ani aș fi ars-o în robe lung până în pământ și la 40 mi-aș fi trântit primul costum de baie din viața mea, aș fi zis, da, poate e o criză.”, a spus Delia pe TikTok.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88161182403564