Februarie 02, 2023
Delia a dezvăluit care e pasiunea ei ascunsă: „Se întâmpla pe la 13 ani”
Delia le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare care e pasiunea ei ascunsă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia e o artistă de succes, care reușește să își impresioneze de fiecare dată fanii. De la colaborări muzicale inedite și până la apariții spectaculoase, cântăreața este admirată de un public numeros. Ea nu ezită să-și expună punctul de vedere pe diverse subiecte și este apreciată pentru autenticitatea de care dă dovadă., scrie elle.ro

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană

Delia este destul de discretă când vine vorba de viața ei personală și rar face mărturisiri despre acest aspect. Dar, recent, a surprins pe toată lumea cu dezvăluirea pe care a făcut-o. În cadrul unui clip publicat pe TikTok, artista a vorbit despre pasiunea pe care o are pentru parfumuri încă din perioada adolescenței. Cântăreața a povestit cum făcea la vremea respectivă să-și achiziționeze un parfum pe care și-l dorea. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi interior

„Story time cu „de ce sunt obsedată de parfumuri.” Mi-am adus aminte când eram mică și mergeam la cumpărături, mă trimitea mama să iau chestii de la piață: leuștean, pâine, sifon, de astea, păstram restul. Cu mai multe resturi păstrate, din mai multe serii de cumpărături, își cumpăra fata câte un parfum. Asta se întâmpla pe la 13 ani”, a spus Delia pe TikTok. 

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană

Delia a continuat să povestească faptul că la un moment dat mama ei i-a găsit locul în care își ascundea parfumurile și i le arunca. 

„Și mama, draga de ea, mi le arunca la gunoi, drept pedeapsă, pentru că vezi Doamne, eu la vârsta aia nu aveam dreptul să am parfum, că n-aveam de ce. Oricum nu era ok că gen luam banii și era cumva furt, opream banii de la rest. Apoi am început să le ascund. Mi-a găsit ascunzătoarea și mi le-a aruncat pentru a nu știu câta oară. Și așa m-am traumatizat și iubesc parfumurile azi!”, a adăugat Delia pe contul ei de TikTok. 

VIDEO



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82771968841553