Octombrie 03, 2016
Cuplul Vitalie și Cristina Cotruță
După 12 ani de căsnicie ei încă se iubesc la fel și în ciuda graficului încărcat, găsesc timp pentru o seară romantică în doi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una dintre cele mai frumoase perechi ale beau monde-ului din capitală sunt Vitalie Cotruță, director Fenix Showroom și soția lui. Aceștia ne povestesc o istorioară de dragoste și ne dezvăluie câteva secrete ale fericirii de cuplu.

Cum au făcut cunoștință

Vitalie
Ne-am cunoscut acum 12 ani într-un club de noapte, pe atunci Soho încă activa. Cristina era cu prietenele și dansa, iar eu... nu-mi puteam lua privirea de la ea. M-am apropiat și am invitat-o la un dans lent... dar ea m-a refuzat. (Zâmbește) Doar după a doua încercare a fost de acord să danseze cu mine. Mi-a dat și numărul de telefon, dar cu o condiție: "Dacă mâine exact la ora 13:00 tu nu o să mă suni, poți să nu mai insiști". A doua zi, exact la ora 13:00 am sunat-o. Punctualitatea Cristinei este o calitate care rar se întâlnește în zilele noastre.
 

Cristina
Prima la ce am atras atenție au fost ochii albaștri și frumoși ai lui Vitalie. La întâlnire el mă aștepta cu un buchet mare de trandafiri albi de care îmi dăruiește și acum. Mă curta foarte frumos și doar după o lună și o săptămână m-a cerut în căsătorie.
 

Cererea în căsătorie

Vitalie
N-am avut nevoie de prea mult timp ca să-mi dau seama că Cristina este soarta mea. Am cumpărat un inel cu briliant și am hotărât s-o cer de nevastă la apusul soarelui la Vadul lui Vodă. Dar nu s-a putut petrece fără incidente. Pe drum ni s-a stricat mașina, câteva ore am stat în drum, apoi ne-am întors la Chișinău. Dar în pofida acestui fapt, cererea în căsătorie am făcut-o seara într-un restaurant.

 

Citește continuarea în revista AQUARELLE din Octombrie 2016

 



citeste și
SQL exec time = 0.68997955322266