Iulie 07, 2021
Cum porți roz aprins ca un street style star
Rozul aprins este fără îndoială culoarea verii 2021. E imposibil să intri în vreun magazin de haine fără să îl vezi la loc de cinste pe toate rafturile, apare obsesiv în clipurile #grwm ale fashion influencerilor de pe TikTok, și e vedeta look-urilor de street style. Este, ce-i drept, o nuanță ușor pretențioasă, dar nu e cazul să te lași intimidată. Iată câteva moduri în care poți să porți hot pink vara asta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

N-ai nevoie de vreo ocazie specială precum o nuntă sau o petrecere fancy ca să porți o rochie lungă până la glezne! Dacă alegi o rochie cu croială cât mai simplă, clasică, nu numai că va fi un outfit ultra cool pentru brunch sau date night, ci o să ai și ținuta asigurată pentru următoarea invitație la un party, scrie cosmopolitan.ro. Puncte bonus dacă accesorizezi cu pantofi și geantă în fix aceeași nuanță de roz!

Rozul aprins arată absolut excepțional alături de roșu corai, iar fotografia de mai sus o dovedește clar. Nu te sfii să alături două nuanțe tari în cadrul aceluiași outfit – dar limitează-te totuși la două și completează cu accesorii în culori neutre. Blazer roz aprins din in + un set roșu aprins format din crop top & shorts (sau, alternativ, o salopetă mini din material reiat, strâmtă pe corp) e în topul nostru de Must Wear vara asta.

Alb + hot pink + verde neon = love. După cum spuneam mai sus, nu-i nevoie să te limitezi la o singură culoare aprinsă. Rozul fuchsia arată ultra cool alături de un verde suprasaturat, iar pantalonii albi temperează tonurile puternice, echilibrând look-ul de ansamblu.

Alb din cap până-n picioare cu o tușă de roz aprins arată senzațional. Încearcă o pereche de blugi albi, un maiou sau tricou simplu, adidași albi și o geantă albă, finalizând ținuta cu un pulover roz fuchsia – aka „cum să transformi un outfit casual într-unul statement”.

Nu știi ce să faci cu costumul ăla de baie mai special pe care l-ai cumpărat tocmai pentru că e fancy, dar n-ai suficiente ocazii să îl porți, mai ales că nu e indicat să-l scufunzi în apă? Poartă-l cu un compleu roz aprins!

Un pardesiu roz aprins e o piesă statement pe care o vei putea purta ani de-a rândul, în ciuda faptului că nu se regăsește pe vreo listă de item-uri esențiale, alături de trench coat-uri bej sau paltoane negre. Crede-ne, merită să investești într-unul! Pentru un look ultra cool, găsește o nuanță de ruj identică cu a pardesiului și poartă-le împreună.

Dacă nu ai chef sau timp să cauți accesorii interesante, poartă pur și simplu o rochie cu fustă amplă în cea mai puternică nuanță de roz, căci automat va deveni centrul atenției și nu va mai fi nevoie decât să adaugi o pereche de pantofi cât mai simpli (dacă vrei să porți bijuterii, limitează-te la o singură piesă minimalistă, pentru a lăsa rochia să fie punctul focal al ținutei).

La fel ca în cazul oricărui trend care implică culori tari, dacă simți că nu ești pe deplin pregătită să porți ceva atât de loud, sau dacă stilul tău e mai degrabă bazat pe nuanțe neutre, cel mai safe e să mizezi pe accesorii. O geantă și niște pantofi în fix aceeași nuanță de roz aprins o să arate mega cool alături de un outfit all black.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60121035575867