Ianuarie 17, 2024
Cum arăta Loredana Groza pe vremea când poza în PlayBoy. Imagini nevăzute
Loredana Groza, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc a vorbit acum despre decizia de a poza în revista PlayBoy, la scurt timp după ce a devenit mamă. Și-a dorit să renunțe la prejudecăți, în ciuda criticilor pe care și le-a primit la acea vreme.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Considerată una dintre cele mai sincere și asumate din industria muzicală românească, Loredana nu a acceptat niciodată prejudecățile romanilor și anumite concepții legate de deciziile femeilor în anumite aspecte ale vieții. De ce a ales să pozeze indecent acum câteva decenii, a mărturisit chiar ea. 

Loredana Groza a făcut furori în filmul "A doua cădere a Constantinopolului"

Totul se întâmpla la începutul anilor '90, când și-a arătat sânii fără nicio reținere. Ani mai târziu după ce a născut-o pe Elena, artista a decis să pozeze în PlayBoy, în ciuda scandalului care știa că o paște, scrie click.ro

Începusem să observ în societatea din România că dacă ai născut, dacă ai trecut de 30 de ani, gata, ești bătrână. Am spus: „Uite, e un mod de a spune o opinie despre asta și de a le ajuta pe alte femei care sunt ca mine să nu se lase copleșite de această idee'. A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar, în Santorini. 250.000 de copii vândute. Pentru o revistă în România este o cifră mare", a mărturisit cântăreața, în podcastul Fain&Simplu, moderat de Mihai Morar.

Loredana Groza a postat în PlayBoy 

Loredana Groza a postat în PlayBoy 

Adevărul despre scenele deocheate din "A doua cădere a Constantinopolului"

Artista a fost aproape de acord să apară topless in scenele filmului, asta până când o întâmplare nefericită avea să o facă să-și regândească decizia. 

Înainte de a filma scena respectivă, vedeta a fost fotografiată în timp ce făcea topless pe o plajă din Italia. 

„Mi-a fost rușine să mai ies pe stradă la Onești. Toată lumea vorbea despre chestia asta. Cațavencu publicase pe prima pagină. Când am văzut că trebuie să filmez scena respectivă, i-am zis regizorului Mircea Mureșan că eu nu o să apar topless. „Am o altă idee, ca să nu fie nici ca voi. Să fie mai misterios, o să-mi pun o cămașă albă și o să ies din apă.' O idee de 10 ori mai mișto. A fost sexy, da", a mai povestit Loredana Groza, în podcastul lui Mihai Morar.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69499540328979