August 08, 2022
Cum arată iahtul inspirat de un diamant Cartier: Are cinematograf, un helicopter și 3 piscine
Compania italiană Gabriele Teruzzi Yachts & Design a prezentat conceputul Stella del Sud, al unui superiaht de lux dotat cu cinematograf, un heliport și trei piscine, scrie CNN. Stella del Sud este inspirat de un diamant Cartier de 128 de carate care poartă același nume. Vasul are 110 metri lungime și un „design spectaculos al ferestrelor laterale din sticlă care leagă toate punțile”, notează Libertatea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Panourile de sticlă ale vasului sunt poziționate astfel încât să reflecte lumina, pentru ca iahtul să strălucească exact ca un diamant.

La bord, iahtul va fi echipat cu o punte lungă la prova, pe care se află un heliport, precum și o zonă privată de lounge, cu canapele în formă de L. Puntea principală are loc pentru opt cabine VIP, o sală de gimnastică și o zonă de lounge cu pian, cu vedere la fereastrele laterale impresionante. 

Printre caracteristicile sale se numără și un beach club de lux, în spațiu liber, inspirat de Palatul Regal din Caserta – o fostă reședință regală din sudul Italiei, creată de regele Carol al III-lea de Bourbon și care s-a dorit să fie un palat care să rivalizeze cu Versailles-ul. 

Iahtul mai are trei piscine conectate între ele pe diferite niveluri, creând ceea ce Teruzi descrie ca fiind un „efect de cascadă”.

Potrivit echipei de design, nivelurile divizate ale navei au fost „proiectate strategic” pentru a le oferi pasagerilor o priveliște de neegalat asupra mării din salonul principal, înconjurat de ferestre panoramice mari, care pe timp de noapte afișează o iluminare cu „efect de ploaie”.

Există, de asemenea, o terasă însorită de 1.500 de metri pătrați cu o zonă de lounge, o cadă cu hidromasaj, precum și un spațiu de luat masa în aer liber, cu o masă rotundă. 

Există, de asemenea, posibilități adiționale de divertisment sub forma unui cinematograf, care va fi montat pe puntea de santină, pentru a profita de mediul întunecat și pentru a asigura la bordul navei cea mai bună experiență de vizionare posibilă.

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0516669750214