Aprilie 14, 2023
Cum arată casa lui Denis Roabeș de la The Motans. Ce obiect inedit are în living
Denis Roabeș de la The Motans s-a născut în Republica Moldova, dar cariera lui muzicală a prins contur în România. Denis Roabeș locuiește într-un apartament din București, alături de soția sa, Bianca.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Denis este cunoscut pentru emoția și sensibilitatea cu care cântă melodiile trupei The Motans. În urmă cu ceva timp, vloggerul Mircea Bravo a mers în casa artistului și le-a arătat fanilor unde locuiește Denis, scrie ziarulnational.md

 

Denis Roabeș își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, preferând să fie discret. Artistul și-a achiziționat un apartament în București, în care locuiește împreună cu soția sa, Bianca. Cei doi au parte de o priveliște minunată, care îl ajută pe Denis să se inspire atunci când scrie piese.

Dintr-o parte, de pe terasă, artistul are o priveliște superbă spre pădure, iar de cealaltă parte se bucură de o vedere asupra capitalei.

 

Pe lângă cariera de artist, Denis Roabeș este pasionat de lectură, la fel și soția sa, Bianca. Cei doi și-au amenajat în living o bibliotecă cât un perete. Printre rafturi se găsesc și câteva premii obținute de solistul trupei The Motans.

Cântărețul are un vas cu pământ din grădina mamei sale, iar într-un colț se află și chitare artistului.

„El îmi aduce mereu aminte cine sunt și mă face să nu uit că am avut un scop și cine sunt cu adevărat. Uneori chiar mai bag mâna prin el, să-l simt. Pentru mine contează', a declarat artistul.

 

Denis Roabeș avea doar șapte ani când tatăl său a încetat din viață. Artistul a dezvăluit că acela a fost afectat mai mult de durerea celor din jur, decât de moartea părintelui său. Ani mai târziu, cântărețul avea să sufere enorm și niciodată nu a reușit să umple golul care a rămas după moartea tatălui său. Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Denis Roabeș a făcut dezvăluiri inedite.

„La 7 ani nu eram atât de conștient de ce se întâmplă. Îmi aduc aminte că eu plângeam la moartea tatălui lui meu pentru că toată lumea din jurul meu plângea. Chestia asta m-a panicat și mi-a dat un disconfort, însă lacrimile adevărate pe care le-am curs au fost cele de după și sunt lacrimi care au fost curse ani de zile. Lipsa tatălui meu am început să o simt, hai să spunem, după prima jignire la adresa mea.În ultimii ani am început să înțeleg unele traume de care nu eram conștient. Am înțeles cât de mult mi-au lipsit unele lecții pe care doar un tată ți le poate da”, a povestit solistul trupei The Motans, citat de Viva.ro.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6663639545441