Mai 10, 2024
Ce părere are Anna Kournikova despre interacțiunile intime ale partenerului său, Enrique Iglesias, cu fanele
Ce părere are Anna Kournikova despre interacțiunile intime ale partenerului său, Enrique Iglesias, cu fanele?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Enrique Iglesias este cunoscut pentru interacțiunile intime pe care le are cu fanele sale. Artistul în vârstă de 49 de ani a fost surprins de nenumărate ori sărutând sau îmbrățișând femeile care asistau la concertele sale. Într-un interviu recent acordat emisiunii de radio Hits 1 Miami with Mack & Jen de la SiriusXM, cântărețul a vorbit despre acest subiect, dar și despre cum reacționează partenera sa, Anna Kournikova, atunci când asistă la astfel de episoade, scrie elle.ro

Întrebat dacă iubita sa este geloasă, cântărețul a răspuns fără să stea pe gânduri: „Deloc. Nu. Nu, nu, nu, nu, nu, nu.”

„Fac asta tot timpul. Îmi place să îmbrățișez și să sărut fanii. Îmi place să mă apropii”, a adăugat Enrique.

Enrique Iglesias and Anna Kournikova welcome 3rd child - ABC News

Artistul a mai declarat și că Anna Kournikova, cu care formează un cuplu de peste 20 de ani și cu care împarte trei copii, chiar îi încurajează comportamentul și nu este deloc deranjată de modul în care își arată afecțiunea față de fani.

„Dacă Anna e prezentă la unul dintre concertele mele, de multe ori îmi spune: „Întotdeauna primesc această privire de la anumite fete și doamne: „Ești de acord cu asta?” Iar ea e la modul „Da! Sunt total de acord. El este pe scenă.”

Enrique Iglesias a explicat apoi de ce are o interacțiune intimă cu publicul, spunând că: „Îmi place să primesc dragoste din partea fanilor mei și știu că, dacă nu ar fi fost ei, eu nu aș fi fost unde sunt.”

Ce părere are, de fapt, Anna Kournikova despre interacțiunile intime ale partenerului său, Enrique Iglesias, cu fanele. Dezvăluirile oneste ale artistului

Enrique Iglesias și Anna Kournikova, în vârstă de 42 de ani, sunt împreună din 2001, când s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale videoclipului Escape. Ei au trei copii, un băiat și două fete, gemenii Nicholas și Lucy, în vârstă de 5 ani, și cea mai mică, Mary (Masha), în vârstă de 3 ani.

Enrique Iglesias a explicat în mai multe rânduri, în interviuri, decizia sa de a nu se căsători, deși are copii cu Anna Kournikova.

„Poate pentru că provin dintr-o familie cu părinți divorțați, dar nu cred că iubești mai mult pe cineva datorită unei bucăți de hârtie”, a spus el în 2012, pentru Parade. „Și în zilele noastre, nu este tabu să ai copii și să nu fii căsătorit. Ceea ce face diferența este că ești un părinte bun, punct.'

„Căsătoria nu este importantă pentru mine”, a declarat și Kournikova în 2019. „Cred în a fi deschis și a avea încredere unul în celălalt și a ne respecta complet. Suntem împreună de ani de zile. El este versiunea mea masculină, iar eu sunt versiunea lui feminină.”

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova, din nou părinţi | News.ro

Într-un interviu acordat în 2018, cântărețul a dezvăluit faptul că obiceiurile sale s-au schimbat complet de când a devenit tată și că traversează cea mai frumoasă etapă din viața lui.

„Este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume”, a declarat Iglesias, referindu-se la faptul că acum este tată. „Acum conduc mai încet. Mă gândesc la lucrurile stupide de câteva ori înainte de a le face. Am devenit mai responsabil.” Cântărețul nu ar fi deloc deranjat dacă gemenii lui ar alege o cariera muzicală atunci când vor fi mai mari. „Sper să fiu un tată cool”, a explicat acesta.

Premières photos ! Enrique Iglesias et Anna Kournikova ont publié des  photos de leurs jumeaux



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0712697505951