Mai 10, 2024
Actorul celebru care s-a culcat cu peste 2.000 de femei. Oamenii au rămas cu adevărat surprinși
Scandalurile de la Hollywood nu mai sunt un secret, oricare ar fi motivul, însă de cele mai multe ori, oamenii rămân cu adevărat surprinși să știe cine se află în mijlocul subiectelor de acest fel. Charlie Chaplin, născut în Londra, este unul dintre cei care a reușit să stârnească o mulțime de controverse, după ce s-a aflat că a întreținut relații intime cu minore.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Charlie Chaplin a fost și va rămâne unul dintre cei mai îndrăgiți actori din lume. Deși a fost caracterizat ca fiind un adevărat geniu și un munte de talent, acesta a avut o viață personală plină de secrete sumbre. Nu doar că a avut o pasiune pentru relațiile intime întreținute cu minore, dar și-a cunoscut soția pe când ea avea doar 8 ani și nu a durat mult până când actorul a sedus-o și a transformat-o într-o victimă.

La 15 ani a lăsat-o însărcinată și a luat-o de soție la insistențele mamei ei. Conform legislației din California, din acele timpuri, Charlie Chaplin ar fi putut fi arestat pentru viol. Însă, de frica consecințelor legale, acesta a acceptat să se căsătorească cu Lita Gray. Ceremonia a fost restrânsă, având loc în Mexic, în 1924, scrie click.ro

Charlie Chaplin | Charlie Chaplin Biography | American Masters | PBS

Charlie Chaplin, un adevărat prădător sexual

Despre Charlie Chaplin s-a spus, de-a lungul timpului, că s-a culcat cu 2.000 de femei în timpul vieții sale, dar adevărul este mult mai frapant. Actorul nu a făcut acest lucru cu femei adulte, ci cu minore pe care le seducea, iar apoi la supunea unor orori greu de imaginat. Era agresiv, mai ales cu femeile de moravuri ușoare, pe care le disprețuia. Probabil, ura față de ele s-a instalat după ce mama sa a fost nevoită să se prostitueze.

Comediantul nu s-a mulțumit cu femeile care îi făceau curte, fiind atrase de faima lui, și nici cu faptul că s-a căsătorit cu Lita Gray, cea pe care a cunoscut-o pe când era doar o fetiță de 8 ani. Conform actelor de divorț din 1927, Lita Gray a declarat autorităților că a fost supusă unui tratament inuman, iar gesturile soțului ei erau de-a dreptul îngrozitoare. Charlie Chaplin ar fi forțat-o să comită anumite acte sexuale care erau ilegale pe acea vreme.

1 Charlie Chaplin. Promotional photo for The Tramp (1915). From the... |  Download Scientific Diagram

Mai exact, femeii i s-a ordonat să participe la o partidă de sex în 3 cu o altă femeie. Atunci când soția sa i-a reproșat că se comportă urât cu ea, starul de la Hollywood și-a ieșit din fire și i-a spus că este obligată să facă tot ceea ce el își dorește. Ulterior, când au divorțat, judecătorul a îndreptățit-o pe Lita Gray, iar Charlie Chaplin avea să-i datoreze acesteia suma de 557.000 de lire sterline.

Important de menționat este și faptul că Charlie Chaplin s-a căsătorit de 4 ori și a avut 11 copii. Acesta a decedat în 1977, la vârsta de 88 de ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0051760673523