August 15, 2023
Cu ce se ocupă moldoveanca Elena Voscoboinic, partenera lui Radu Vâlcan la Dansez pentru tine?
În urmă cu 12 ani, Elena Voscoboinic a participant în al 8-lea sezon al competiției TV Dansez pentru Tine alături de Radu Vâlcan. Nu au reușit să obțină premiul cel mare, dar Radu Vâlcan și Elena Voscoboinic au obținut premiul de popularitate la Dansez pentru tine, în valoare de 5 mii de euro. Cum arată și cu ce se ocupă Elena Voscoboinic în prezent.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Elena Voscoboinic a cucerit, în 2011, publicul Dansez pentru tine nu doar prin talentul său pe ringul de dans, ci și prin frumusețe. Bruneta cu ochi albaștri din Chișinău, al cărei partener de dans a fost Radu Vâlcan, nu a rămas, însă, în acest domeniu și și-a ales o cu totul altă meserie.

cu-ce-se-ocupa-in-prezent-elena-voscobonic-moldoveanca-superba-care-a-fost-partenera-lui-radu-valcan-la_10

cu-ce-se-ocupa-in-prezent-elena-voscobonic-moldoveanca-superba-care-a-fost-partenera-lui-radu-valcan-la_11

Elena Voscoboinic de la Dansez pentru tine este nutriționist. În anul 2017, tânăra s-a căsătorit cu iubitul ei Sasha, care este fotbalist și alături de care are o fiică, Erika, în vârstă de cinci ani, scrie viva.ro. În dreptul celor mai multe dintre imaginile publicate în mediul online, Elena adaugă sfaturi legate de nutriție.

cu-ce-se-ocupa-in-prezent-elena-voscobonic-moldoveanca-superba-care-a-fost-partenera-lui-radu-valcan-la_20

cu-ce-se-ocupa-in-prezent-elena-voscobonic-moldoveanca-superba-care-a-fost-partenera-lui-radu-valcan-la_19

În plus, tânăra din Chișinău are un magazin online cu produse pentru copii.

Alteori însă, face referire și la aspecte mai personale. „Credeam că o trimit pe Erika la grădiniță și mă apuc de mine. Mi-am imaginat cum umblu la proceduri, ies la cafea cu prietenii, citesc cărți și mă uit la seriale.

Poate mai mult timp dedic gătitului și treburilor casnice, mai postez câte ceva pe Insta. Realitatea e alta, am mai mult timp pentru lucru. A da, și de sport m-am apucat', a scris la sfârșitul lunii octombrie.

cu-ce-se-ocupa-in-prezent-elena-voscobonic-moldoveanca-superba-care-a-fost-partenera-lui-radu-valcan-la_1

„Am citit azi postarea unui Life Coach, despre cum să îți găsești perechea pe rețele de socializare. Unul din puncte era să ștergi pozele în costum de baie de pe profil. Cred că în așa fel nu pari disperată și nici prea vulgară.

M-am gândit că dacă tot nu caut relație pe Insta și îmi este absolut indiferent dacă par vulgară, pot să postez și așa poze', a scris Elena Voscoboinic pe Instagram, în dreptul unei imagini în care este surprinsă în bikini.

cu-ce-se-ocupa-in-prezent-elena-voscobonic-moldoveanca-superba-care-a-fost-partenera-lui-radu-valcan-la

„Relația noastră a început în 2011, după ce a luat premiul pentru cel mai bun fotbalist, după am aflat și despre celelalte reușite ale lui la Națională și la cluburile pentru care a jucat, dar jur că nu asta m-a determinat să-l aleg. Îl admir pentru calitățile lui de sportiv.

Nu știu dacă așa s-a născut, sau a fost educat, dar știu sigur că aș vrea să le aibă și Erika, de la mine (din păcate) sigur nu le vede. Perseverență, responsabilitate, caracter, dorință, talent și multă muncă, are tot ce trebuie. Este un exemplu bun pentru generația care vine. Mereu vrea să fie mai bun, mai bun decât a fost ieri, și muncește pentru asta', povestea Elena Voscoboinic acum ceva timp despre soțul ei.

cu-ce-se-ocupa-in-prezent-elena-voscobonic-moldoveanca-superba-care-a-fost-partenera-lui-radu-valcan-la_2 

cu-ce-se-ocupa-in-prezent-elena-voscobonic-moldoveanca-superba-care-a-fost-partenera-lui-radu-valcan-la_5

Acum ceva timp, Elena Voscoboinic de la Dansez a dezvăluit pe Instagram câteva lucruri despre ea. Nutriționista a mărturisit că primul salariu l-a câștigat la 15 ani și era de 15 euro.

„De fapt era diurnă, în România, filmări de videoclip. Nu am mâncat nimic, dar i-am adus cadou mamei', a scris. Nu știe să meargă pe bicicletă, crede în numerologie, a fost chelneriță timp de două luni în Los Angeles și urăște să facă curățenie.

cu-ce-se-ocupa-in-prezent-elena-voscobonic-moldoveanca-superba-care-a-fost-partenera-lui-radu-valcan-la_3

Nu-i plac plantele de casă, nici să-și cumpere parfumuri sau bijuterii, ci să le primească. Totodată, Elena nu și-a schimbat numele după căsătorie. Întâi pentru că „nu avea timp și chef să schimbe documentele' și pentru că „nu se imagina cu alt nume'. „Timp de 27 de ani prea bine m-am obișnuit cu al meu', a mai spus.

În finalul postării, Elena admite că o amuză gesturile romantice, mai ales cele filmate și publicate online. „Mi se par absolut false și haioase', a mai scris fosta concurentă Dansez pentru tine.

cu-ce-se-ocupa-in-prezent-elena-voscobonic-moldoveanca-superba-care-a-fost-partenera-lui-radu-valcan-la_6



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 7.6211173534393