August 03, 2023
Cu ce se ocupă Mihaela Rădulescu în 2023. Vedeta a împlinit 54 de ani
Dacă în urmă cu mai mulți ani Mihaela Rădulescu era nelipsită din lumina reflectoarelor, vedeta a ales să nu se mai expună atât de mult să păstreze comunicarea cu fanii săi în mediul online. Tot departe de ochii curioșilor a ales să își țină relația cu Felix Baumgartner.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ultimii ani, aparițiile Mihaelei Rădulescu în România au fost tot mai rare, asta pentru că de multă vreme, vedeta a plecat din țară și locuiește în Monaco, alături de iubitul ei, scrie spynews.ro

Vedeta pare că se împarte cu brio între viața profesională, cea personală și rolul de mamă. Spunem asta pentru că, în urmă cu o zi, unicul fiu al Mihaelei Rădulescu a împlinit 19 ani. Vedeta este tare mândră de el, iar Ayan studiază în SUA de mai mulți ani, acolo unde a și absolvit liceul.

Mihaela Rădulescu duce o viață lipsită de grijă și la care, cu siguranță, mulți ar visa. Vedeta își câștigă traiul din diversele proiecte, dar și din campaniile publicitare. Ce-i drept, în ultimii ani, Mihaela Rădulescu a ales să nu dezvăluie prea multe detalii despre viața pe care o are departe de România.

Cu cine și-a înșelat Mihaela Rădulescu primul soț. ”L-am prins la ea în pat”

Continuă relația cu Felix Baumgartner

Nu de puține ori, vedeta mărturisea că viața i s-a schimbat radical de când formează un cuplu cu Felix Baumgartner. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și sunt „scumpi la vedere”, asta pentru că doar în momentele speciale se afișează împreună. Ultima lor apariție în mediul online a fost cu ocazia zilei de naștere a partenerului ei, pe 20 aprilie, atunci când a împlinit 54 de ani.

Relația lor a fost marcată și de anumite momente mai dificile, atunci când nu reușeau să se vadă prea des. Chiar și atunci, Mihaela Rădulescu mărturisea că se înțelege foarte bine cu iubitul ei și că au sentimentul că se cunosc dintotdeauna, având în vedere cât de puternică este legătura lor.

Ce spune Mihaela Radulescu despre casatoria cu Felix Baumgartner - ADPM

Mihaela Rădulescu împlinește 54 de ani pe 3 august

Mâine, Mihaela Rădulescu împlinește 54 de ani și se pare că pentru vedetă, vârsta este doar un număr. Nu a ezitat niciodată să spună că a apelat la ajutorul medicului estetician, precizând că nu o interesează dacă este criticată sau nu de oameni.

Tot atunci, Mihaela Rădulescu spunea că reușeșește să se mențină în formă și datorită unui stil de viață sănătos, dar mai ales datorită sportului. Chiar dacă este atentă la ce alimente consumă, vedeta explica faptul că nu a urmat niciodată o dietă și că își face poftele, dar, bineînțeles, cu măsură.

Cum arăta Mihaela Rădulescu la începutul carierei sale în TV. Imaginile pe  care toată România le-a uitat - Playtech Știri



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.5823469161987