Iunie 23, 2023
Cristina Spătar face nunta în weekend! Cornel Botgros și Ion Paladi vor fi nașii cuplului
Cristina Spătar va face nunta în acest weekend cu Vicențiu Mocanu, bărbatul care i-a adus din nou zâmbetul pe buze. Artista are mari emoții pentru ziua cea mare și a dezvăluit cine sunt nașii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristina Spătar, cunoscută artistă, se pregătește să se căsătorească cu Vicențiu Mocanu, iar vestea a fost primită cu mare entuziasm de către fanii săi. Aceasta a trecut prin momente dificile în ultimii ani, după divorțul de Alin Ionescu, dar a reușit să își refacă viața și să găsească din nou fericirea, scrie libertatea.ro

Artista a vorbit deschis despre perioada dificilă prin care a trecut după divorțul de Alin Ionescu și a recunoscut că a suferit enorm. Totuși, ea a reușit să își revină și să își refacă viața, găsind sprijin și iubire în brațele lui Vicențiu Mocanu.

cristina-spatar-si-sotul-1

„Sunt în pregătiri cu nunta. Sunt mulți oameni care vor veni la nuntă. Peste patru zile este cel mai important eveniment. Nașii mei vor fi Cornel Botgros și Ion Paladi, apoi voi continua proiectele cu nașii. Vor veni și rude din străinătate să ne fie alături”, a mai spus regina RnB pentru Fanatik.

Cornel Botgros și Ion Paladi vor fi nașii cuplului. Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit civil în luna decembrie a anului trecut, iar acum vor face și cununia religioasă.

Cristina Spătar s-a măritat. A făcut cununia civilă. Ce spune despre  eveniment (Exclusiv) - IMPACT.ro
Cântărețul Ion Paladi a fost surprins plăcut să afle că vedeta și partenerul ei îl vor ca naș. „Noi cu Cristina ne  cunoaștem de foarte mult timp. Am făcut cunoștință prin Maestrul Nicolae Botgros. Maestrul i-a botezat fetița am cântat la botez și de acolo s-a pornit toată prietenia noastră. După aceea ne-am văzut prin emisiuni, Cristina l-a botezat pe băiatul meu, Lucian (9 ani), e nașa băiatului nostru și ne știm de atunci și apoi am făcut o piesă împreună, „Fa Marie cu bariz”, care are 9 milioane de vizualizări pe Youtube.
Anul acesta pe 28 aprilie am mers la București la un eveniment, atunci l-am cunoscut pe Vicky, până atunci doar îmi povestea despre el. El a rămas să vadă un spectacol de muzică populară frumos, înainte am luat masa în oraș, după spectacol, am luat cina. Era foarte târziu,  nu mai aveam unde să mergem și am hotărât să mergem la recepția hotelului. Acolo Vicky m-a luat într-o parte și mi-a spus mai întâi să-i recomand un microfon performant pentru Cristina apoi i-a venit ideea și ne-a făcut propunerea să fim noi nașii noștri de nuntă. M-a luat prin surprindere. L-am chemat și pe Cornel. Apoi ne-am întins la masă, i-a anunțat pe toți ce veste avem “Ion și Cornel o să fie nașii noștri!”, Cristina a început să plângă, s-a bucurat foarte tare! La noi vor fi deja a cincea pereche de fini de cununie. Soția mea l-a sunat și pe duhovnicul nostru și am întrebat dacă este posibil să fim nași având în vedere că ea ne-a botezat băiețelul și ne-a spus că nu este nicio problema”, a povestit Ion Paladi, unul dintre nașii de cununie ai Cristinei Spătar, pentru Click!.
Detalii exclusive despre nunta Cristinei Spătar! Am aflat cat cântărește  rochia de mireasă! Cununia religioasă cu Vicențiu Mocanu va fi una atipică  | Spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89421010017395