Februarie 08, 2024
Cristina Ich, moldoveanca care a devenit influencer de succes în România. Cât câștigă lunar
Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute fețe din mediul online. A câștigat și un premiu în acest sens, mai exact E! People's Choice - Romanian Social Media Star 2020. Dar începuturile ei sunt învăluite în mister.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristina Ich este moldoveancă. Numele ei adevărat este Cristina Micu, dar niciodată nu s-a prezentat așa. A venit în România în anii 2000 și s-a apucat de modeling.

A fost remarcată de către BRomania, cel care făcea scatch-uri la acea vreme pe youtube. Drept urmare, cei doi au început să colaboreze. Iar colaborarea a dat roade frumușele. Nu de alta, dar Cristina este o femeie frumoasă și i se mai spune și Angelina Jolie de România, scrie evz.ro

Iubitul Cristinei Ich a înșelat-o. Iată ce a declarat aceasta! - Clair.ro

Cristina a pozat nud pentru italieni

După ce și-a obținut statutul de vedetă, Cristina a plecat în Italia unde a participat la show-ul Ballando con le Stelle. Apoi a și pozat nud pentru CQ Italia. S-a întors pe meleaguri românești și a început să muncească pentru cariera ei de influencer. Între timp, l-a cunoscut ceva mai bine și pe Alex Pițurcă.

A câștigat în 2020 și un premiu de recunoaștere internațională. E! People Choice mai exact. Iar acum vedeta ar câștiga lunar 21.000 de mii de euro. Apoi a rămas însărcinată și a făcut un copil.

Doar că lucrurile au început să se strice. Iar anul trecut, Cristina Ich anunța cu surle și trâmbițe pe rețelele de socializare faptul că s-a separate de tatăl copilului. Doar că anul 2024 i-a găsit din nou împreună

Regina Instagramului, Cristina Ich, înjurată de mama focului pe aeroport. Ce i s-a întâmplat iubitei lui Pițurcă Jr. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83989715576172