August 30, 2023
Claudia Schiffer, siluetă perfectă la 53 de ani!
Claudia Schiffer a împlinit 53 de ani pe 25 august. Supermodelul german a sărbătorit așa cum se cuvine, cu o vacanță de lux în Grecia, alături de soțul ei, Matthew Vaughn (52 de ani). Claudia, care se laudă cu o avere de 55 de milioane de dolari, a publicat imagini în bikini, cu ocazia zilei de naștere

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îmbrăcată într-un costum de baie colorat de la Dolce & Gabbana, în valoare de 625 de dolari, Schiffer a demonstrat că și-a păstrat silueta de manechin, chiar dacă este cvincvagenară. Deși în general are multă grijă la ce mănâncă, de ziua ei, blondina s-a răsfățat cu un tort uriaș de ciocolată. Recent, vedeta a mărturisit că încă încape în blugii pe care îi purta în urmă cu 30 de ani și că este foarte mândră de această performanță. Claudia Schiffer este mama a trei copii, Caspar Matthew (20 de ani), Clementine Poppy (18 ani) și Cosmina (13 ani).

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer preferă să mănânce mâncare organică, evitând produsele ultra-procesate. Imediat ce ma trezesc, beau o ceașcă de cafea fără cofeină, cu lapte de migdale de casă și curmale, a mărturisit modelul, în urmă cu câțiva ani, într-un interviu acordat net-a-porter.com.

Claudia mănâncă trei mese pe zi și se ferește de gustări. În timpul călătoriilor lungi, ea are la îndemână produse sănătoase, cum ar fi biscuiți cu orez brun și cutii de supă miso. Supermodelul susține că este îndrăgostită nebunește de legumele verzi și bogate în fibre, pr care le include neapărat în dieta ei, scrie click.ro

Claudia Schiffer, în costum de baie

La micul dejun mănâncă fructe, musli, iaurt și diverse semințe. La prânz, Claudia preferă să consume o salată sau o supă miso. La cină, Schiffer mănâncă o salată cu pui sau cu ton.

Claudia Schiffer

Claudiei nu îi plac antrenamentele cardio intense, cum ar fi alergarea. Ea preferă mai degrabă mersul pe jos, despre care crede că este un antrenament ușor. Pe lângă eliminarea surplusului de calorii, aerul proaspăt de afară îi revigorează și pielea, spune ea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96188163757324