Iunie 27, 2023
Christina Aguilera se laudă cu poze din baie. În ce ipostaze incendiare s-a fotografiat
Xtina s-a pozat în cadă, într-o ședința foto realizată la ea acasă. Ceva lejer, de vară, într-una din zilele când artista se simțea senzuală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Christina Aguilera s-a gândit să anime puțin profilul său de Instagram și a reușit cu brio. Blondina a îmbrăcat un costum de baie galben, super decoltat în zona inghinală și cu un mesaj lasciv: ”Xtina, emblema lichidă”. Cântăreața este din cale afară de senzuală, cu părul întins și prins în coadă, ochelari de soare, decolteu amețitor și pantofi cu toc, scrie okmagazine.ro

Diva s-a plimbat prin casă, dar și prin baie... acolo unde parcă pozele făcute la domiciliu ies cel mai bine.

Christina Aguilera a avut chef de pozat chiar înainte de concertul său la New York, unde a interpretat atât hitul ”Dirrty”, cât și ”Lady Marmelade”.

Fanii solistei în vârstă de 42 de ani au fost surprinși în cel mai plăcut mod de preferata lor.

Christina Aguilera selfie uri, Instagram (5) jpg 

Christina Aguilera este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică pop din lume. Talentul incredibil i-a adus, până în prezent, cinci premii Grammy, precum și o stea pe Walk of Fame la Hollywood. Se înscrie pe lista celor mai mari cântăreți din toate timpurile și este una dintre cele mai influente persoane din lume. Are doi copii și este foarte încântată de postura de mamă.

Christina Aguilera selfie uri, Instagram

Christina Aguilera selfie uri, Instagram

Artista a avut în trecut probleme cu greutatea, a oscilat mult timp, însă de ceva timp, corpul său pare că s-a echilibrat. Vedeta arată superb la 42 de ani, nu e nici prea slabă, nici grasă, ci numai bine, așa cum îi stă bine unei femei: cu forme. Christina Aguilera se simte foarte în largul său să stea îmbrăcată sumar, chiar dacă nu mai arată ca-n adolescență.

Christina este căsătorită din 2010 cu asistentul de producţie Matthew Rutler, tatăl micuţei Summer, şi mai are din primul mariaj cu producătorul Jordan Bratman un fiu, pe Max.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6504545211792