Ianuarie 20, 2023
Chrissy Teigen a născut. A făcut publică prima fotografie a bebelușului lor
Chrissy Teigen a născut. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară. Vedeta și John Legend s-au căsătorit în 2013 și mai au împreună doi copii, pe Luna și Miles. Acum, familia lor s-a mărit, iar cei doi părinți sunt în culmea fericirii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chrissy Teigen și John Legend au devenit din nou părinți. Vestea a fost din nou confirmată de un reprezentant al lui Legend pentru The Hollywood Reporter.

Artistul a spus mulțimii din public la un concert privat că copilul a sosit mai devreme pe lume. Cuplul, care îi are deja pe copiii Luna, 6 ani și Miles, 4 ani, a anunțat în august pe rețelele sociale că Teigen este însărcinată.

Chrissy Teigen și John Legend s-au întâlnit cu președintele Biden

Chrissy Teigen a născut

Nici Teigen, 37 de ani, nici Legend, 44 de ani, care formează un cuplu de foarte mulți ani, nu au abordat încă subiectul nașterii celui de-al treilea copil pe rețelele sociale.

În septembrie 2020, perechea a dezvăluit că a pierdut un copil. Când a anunțat sarcina în august, mesajul lui Teigen a inclus detalii despre tratamentul FIV pe care l-a început în anul 2022 pentru a rămâne din nou însărcinată.

Chrissy Teigen și-a afișat burtica de gravidă într-o rochie sexy 

„Un miliard de fotografii mai târziu. Avem un alt pe drum”, a scris modelul și autorul cărții de bucate pe Instagram la acea vreme. „La fiecare întâlnire mi-am spus: Ok, dacă azi este sănătos, o voi anunța”. Apoi răsuflu ușurată când aud bătăile inimii și decid că sunt încă prea stresată. Nu cred că voi ieși vreodată de la o întâlnire cu mai multă emoție decât o fac în această perioadă. Până acum totul este perfect și frumos și mă simt plină de speranță și uimitor de bine”.

Legend, câștigător EGOT, și-a lansat al optulea album de studio și este nominalizat la trei premii Grammy 2023 pentru piesa sa „God Did” cu DJ Khaled.

Teigen joacă în serialul Chrissy’s Court, care și-a lansat al treilea sezon în octombrie pe The Roku Channel.

Cei doi au suferit mult în urma pierderii lui Jack

Chrissy a trecut prin momente dificile în anul 2020. Vedeta a pierdut atunci o sarcină. Experiența a rămas adânc întipărită în sufletul acesteia și chiar a făcut publică povestea în mediul public. Acesta a fost și motivul pentru care soția lui John Legend a ezitat să anunțe că este din nou însărcinată.

La momentul morții lui Jack, Teigen a scris într-o postare pe Instagram: „Suntem șocați și avem o durere profundă despre care doar auzi. Genul de durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am reușit niciodată să oprim sângerarea și să-i dăm copilului nostru lichidele de care avea nevoie, în ciuda pungilor de transfuzii de sânge. Pur și simplu nu a fost suficient.”

Chrissy Teigen, într-o rochie scurtă, neagră

Ea a adăugat: „Nu decidem niciodată numele bebelușilor noștri până în ultimul moment posibil după nașterea lor, chiar înainte de a părăsi spitalul. Dar noi, dintr-un motiv oarecare, am început să-l numim pe acest tip mic din burta mea Jack. Deci el va fi întotdeauna Jack pentru noi. Jack a muncit atât de mult pentru a face parte din mica noastră familie și va fi, pentru totdeauna”.

Fetiția și băiețelul cuplului au fost concepuți cu ajutorul fertilizării în vitro. Cea de-a treia sarcină se datorează tot unei proceduri de fertilizare în vitro.

La o săptămână de când au devenit din nou părinți, cei doi au dezvăluit numele și sexul nou-născutului lor.

Chrissy Teigen și John Legend, care și-au putut ține, în sfârșit, în brațe micuțul vinerea trecută, pe 13 ianuarie, au împărtășit lumii numele și sexul nou-născutului lor.

Chrissy Teigen și John Legend, la al treilea copil

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82347202301025