Noiembrie 02, 2023
Celine Dion, prima apariție publică după 3 ani. Imagini emoționante cu vedeta care suferă de o boală incurabiĺă
Fanii îndrăgitei artiste Celine Dion au avut parte de o surpriză de proporții! Cântăreața a apărut în public pentru prima oară în ultimii 3 ani, iar fanii ei speră că această ieșire înseamnă că artista se simte mai bine. Celine Dion, care a mers la un meci de hochei din Las Vegas, suferă de o boală teribilă, cunoscută ca sindromul persoanei rigide!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Surpriză de proporții pentru fanii îndrăgitei artiste Celine Dion! Se pare că faimoasa cântăreața a apărut, recent, în public, pentru prima oară în ultimii 3 ani! Iar acest lucru, pentru fanii ei, este un motiv de bucurie, deoarece le oferă o rază de speranță, în privința stării de sănătate a artistei. Celine Dion, care a mers la un meci de hochei din Las Vegas, suferă de o boală teribilă, cunoscută ca sindromul persoanei rigide, scrie click.ro

Cântăreața, care are doar 55 de ani, nu doar că a asistat la meciul de hochei, dar a decis să își salute și fanii din tribune, la finalul partidei dintre echipele Montreal Canadiens și Vegas Golden Knights.

Celine Dion a mers la un meci de hochei din Las Vegas

Artista a mers la un meci de hochei din Las Vegas 

Vicepreședinta comitetului de hochei din Montreal, pe numele ei Chantal Machabée, a postat pe pagina personală de Instagram o imagine în care apare și Celine Dion, care pare să se simtă ceva mai bine și să fie mai veselă. „Mulțumim, Celine Dion, pentru generozitatea ta. Toată echipa a fost foarte fericită să te vadă alături de familia ta”, a scris Chantal Machabée, potrivit sursei citate.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane jucând hochei şi text

Alături de Celine Dion au fost și băieții acesteia, René-Charles, fiul ei cel mare, cât și gemenii Nelson și Eddy. Într-un interviu recent, una dintre surorile cântăreței, Claudette, a declarat că artista este îngrijită de către o altă soră a lor, Linda. De asemenea, Celine Dion se află în contact cu diverși cercetători care au studiat boala de care suferă. Din păcate, încă nu există un tratament pentru sindromul de care s-a lovit artista.

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane jucând hochei, magazin de pălării şi text 

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane jucând hochei, pălărie şi text



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70493149757385