Aprilie 18, 2024
Celine Dion, imagini emoționante în care vorbește despre lupta cu boala sa
Celine Dion a împărtășit o imagine din culisele noului său documentar, care prezintă lupta artistei cu boala sa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celine Dion a postat marți pe Instagram pentru a anunța data lansării noului său documentar emoționant, I Am: Celine Dion. Artista, în vârstă de 55 de ani, le oferă fanilor o privire în culisele luptei sale cu Stiff-Person Syndrome, dezvăluind în același timp că noul documentar va fi difuzat la nivel mondial pe Prime Video pe 25 iunie, scrie elle.ro

Celine Dion lansează un documentar despre viața sa

Celine a anunțat în decembrie 2022 că a fost diagnosticată cu acest sindrom – o afecțiune extrem de rară care face ca mușchii din trunchi și membre să alterneze între spasme și rigiditate. Ea a dezvăluit apoi că se va retrage de pe scenă și și-a anulat turneul.

Celine Dion approves of documentary about her 40-year career | Daily Mail  Online

Noul documentar – surprins pe parcursul a mai mult de un an de filmări – o urmărește pe vedetă în timp ce se luptă pentru a-și continua viața normală și cariera pe fondul diagnosticului. Imaginea emoționantă din spatele camerelor de filmare o arată pe Celine îmbrățișând un look natural în timp ce „lovește” aerul – ceea ce semnifică jurământul ei de a nu lăsa boala care i-a schimbat viața să o definească. 

 

Ea a scris: „Pregătiți-vă! @amazonmgmstudios anunță data de lansare a foarte așteptatului documentar! I AM: CELINE DION va fi difuzat la nivel global pe @primevideo începând cu 25 iunie. Regizat de Irene Taylor, nominalizată la Oscar, I AM: CELINE DION ne oferă o privire crudă și onestă din culisele luptei vedetei iconice cu o boală care i-a schimbat viața. Servind ca o scrisoare de dragoste către fanii ei, acest documentar inspirațional pune în evidență muzica ce i-a ghidat viața, prezentând în același timp rezistența spiritului uman. – Echipa Celine”. 

Aceasta vine după ce Celine a spus într-o declarație la începutul acestui an: „Ultimii doi ani au fost o mare provocare pentru mine, călătoria de la descoperirea afecțiunii mele până la a învăța cum să trăiesc cu ea și cum să o gestionez, dar să nu o las să mă definească. Pe măsură ce drumul spre reluarea carierei mele de artistă continuă, mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit acest lucru, de a-mi putea vedea fanii. În timpul acestei absențe, am decis că vreau să documentez această parte a vieții mele, pentru a încerca să sensibilizez opinia publică cu privire la această afecțiune puțin cunoscută, pentru a-i ajuta pe alții care împărtășesc acest diagnostic.”

Céline Dion begründet Konzertabsage in emotionalem Video mit Erkrankung am  Stiff-Person-Syndrom - ESC kompakt

O descriere a noului documentar sună astfel: „De la vizitarea garderobei sale couture de turneu și a efectelor personale până la petrecerea timpului în studioul de înregistrări, documentarul surprinde viața privată inedită a unui megastar global. O scrisoare de dragoste emoțională, energică și poetică către muzică, I Am: Celine Dion surprinde mai mult de un an de filmări în timp ce legendara cântăreață navighează în călătoria ei spre o viață deschisă și autentică în mijlocul bolii.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88381886482239