Octombrie 11, 2016
Celine Dion a declarat că răposatul ei soț a fost singurul bărbat din viața ei
În luna ianuarie a acestui an Celine Dion și-a pierdut marea ei iubire, a murit soțul ei Rene Angelil. Acesta a murit din cauza unei boli cu care s-a chinuit mai mult de 10 ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celine a trecut foarte greu peste moartea soțului. Într-un interviu recent cântăreața le-a spus jurnaliștilor că ea încă nu realizează că soțul ei nu mai e, pentru că aceasta încă continuă să-i simtă prezența: «Eu mă trezesc cu el, petrec cu el toată ziua și chiar ies cu el pe scenă. Eu sunt absolut sigură că este alături de noi...»

Cât de cinic ar suna asta, dar jurnaliștii s-au interesat dacă este posibil ca în viitorul apropiat Dion se va recăsători (amintim că vara trecută aceasta a fost bănuită că ar avea o relație cu un chitarist). Artista a declarat că nu se vede alături de un alt bărbat, pentru că Rene a fost singurul bărbat din viața ei: «Îl iubesc pe Rene al meu și încă mă simt soția lui!».

Amintim că, iubirea dintre ei a apărut când ea avea 19 ani, iar el 45. În pofida diferenței mare de vârstă, acest cuplu s-a dovedit a fi cel mai fericit. Aceștia au un băiat pe nume Charles și gemenii Nelson si Eddy.
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6661834716797