Septembrie 09, 2023
Ce nume au ales Rihanna și A$AP Rocky pentru cel de-al doilea copil al lor
Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară pe 1 august.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu o lună. Potrivit publicației The Blast, se pare că fondatoarea Fenty Beauty în vârstă de 35 de ani și rapper-ul în vârstă de 34 de ani și-au numit băiețelul Riot Rose Mayers.

Numele neobișnuit ar putea fi o aluzie la melodia lui A$AP, Riot, pe care a lansat-o la începutul acestui an. Conform certificatului de naștere obținut de publicație, Riot s-a născut pe 1 august 2023, la spitalul Cedar Sinai din Los Angeles, la ora 7:41 dimineața.

Rihanna fans applaud ASAP Rocky for 'British Vogue' shoot

Rihanna și-a ținut sarcina ascunsă până la spectacolul din pauza Super Bowl 2023 din februarie. Artista a dat startul spectacolului arătându-și burtica în creștere într-o salopetă roșie, confirmând ulterior că așteaptă cel de-al doilea copil.

„La ce naiba mă gândeam?”, a glumit Rihanna pentru British Vogue în luna următoare despre decizia de a cânta în timp ce era însărcinată. Creatoarea Fenty Beauty a explicat că a fost de acord să participe la spectacol la scurt timp după ce a născut primul ei copil, RZA, în mai 2022, amintindu-și că a fost „atrasă de provocare.”

Rihanna și iubitul ei au arătat chipul băiețelului lor pe rețelele de socializare și într-o adorabilă apariție în Vogue, dar numele său a rămas secret până în luna mai. Deși Rihanna a explicat pentru Washington Post în noiembrie 2022 că pur și simplu nu a „ajuns niciodată” să divulge aceste detalii, ea a făcut aluzie la acest pseudonim timp de luni de zile, purtând haine care îl onorează pe producătorul și rapperul RZA, liderul Wu-Tang Clan.

Rihanna é flagrada curtindo show de A$AP Rocky em Cannes, na França ...

În februarie, tatăl compozitoarei, Ronald Fenty, a dezvăluit pentru Page Six că noii părinți s-au gândit la „câteva nume” pentru copilul lor. Cu toate acestea, el a refuzat să împărtășească pseudonimele în interviul din februarie, glumind: „O să-mi ia capul dacă vă spun!”

La începutul lunii mai, Rihanna si A$AP Rocky au sărbătorit prima aniversare a lui RZA Athelston Mayers, rapper-ul postând la momentul respectiv mai multe fotografii pe Instagram. Rocky a transmis și un mesaj emoționant pentru fiul său, care a avut parte de toată atenția celor dragi.

Vorbind despre viața de mamă, Rihanna a spus că primele luni petrecute cu RZA au fost „legendare.”

„Este totul. Chiar nu-ți amintești viața de dinainte, este cel mai nebunesc lucru. Literalmente încerci să ți-o amintești, și există fotografii din viața mea de dinainte, dar sentimentul, dorințele, lucrurile de care te bucuri, totul, pur și simplu nu te identifici cu ele pentru că nici măcar nu-ți permiți mintal să ajungi atât de departe, pentru că…. pentru că nu contează”, a spus artista pentru British Vogue.

Rihanna a vorbit și despre ținutele fiului său, mărturisind că adoră să îl îmbrace în haine roz sau cu imprimeuri florale.

„Îmi place să îl îmbrac în lucruri care nu arată ca niște haine de bebeluș. Îmi place să forțez lucrurile. Îl îmbrac în chestii cu imprimeuri florale. Îl îmbrac în roz aprins. Îmi place la nebunie. Cred că fluiditatea în modă este cea mai bună. Întotdeauna fac cumpărături la raionul pentru bărbați”, a mărturisit artista pentru British Vogue.

Aceasta a mai adăugat și că hainele clasice pentru bebeluși sunt „atât de plictisitoare” și că ia în calcul posibilitatea lansării unei colecții pentru copii.

Rihanna and A$AP Rocky fans ‘refuse to believe’ couple have split after ...

„Simt că copiii au nevoie de ea. Să-i facem pe acești copii să fie cool. Acești copii merită să fie cool”, a declarat Rihanna.

Fondatoarea Fenty Beauty a vorbit și despre relația cu A$AP, despre care a declarat că este „cel mai bun prieten” al său.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78172135353088