Noiembrie 17, 2023
Ce face Pavel Stratan dimineața, la 53 de ani: „Nu găsesc timp și gata!”
Pavel Stratan (53 de ani) nu renunță la marea sa pasiune și anume...sportul! Cântărețul de peste Prut s-a filmat astăzi, încă de la prima oră a dimineții, în timp ce alerga în aer liber.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sportul nu te ajută doar să arăți bine și să atragi privirile celor din jur, ci să ai și un tonus de invidiat și o gândire mereu pozitivă. Pasionat de mișcare, Pavel Stratan este cunoscut ca fiind un iubitor al sălilor de forță, dar și a mișcării în aer liber. Mai mult, în anul 2015, presa scria că artistul s-a angajat ca instructor de fitness la o sală de sport din Republica Moldova.

Timpul a trecut, lucrurile s-au mai așezat în familia lui Pavel Stratan din punct de vedere profesional, însă chiar și așa, artistul nu renunță la pasiunea sa pentru mișcare, scrie click.ro

„Cineva m-a întrebat când mă las de alergat și i-am spus că nu am timp. Pentru multe lucruri am timp, dar să mă las de alergat nu găsesc timp și gata”, le-a spus cântărețul prietenilor virtuali de pe contul său de socializare în timp ce făcea mișcare.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Familie frumoasă

Pavel Stratan are o familie frumoasă. Sursă: Instagram 

Pavel Stratan este cunoscut atât în România, cât și în Republica Moldova ca fiind un familist convins. Acesta are o căsnicie trainică, doi copii alături de soția sa, pe Cleopatra (20 de ani) și pe Cezar (15 ani) ce le moștenesc amândoi talentul artistic. Cleopatra este vedeta familiei, având în vedere că tânăra a cunoscut celebritatea încă de la vârsta de trei ani, după ce s-a lansat cu piesa „Ghiță”.

Pavel Stratan, socru mic

În vara anului trecut, Cleopatra Stratan a ales să se căsătorească cu Edward Sanda, artist de profesie la fel ca și ea, iar atunci internauții au putut să o vadă pe soția lui Pavel Stratan care este foarte rezervată mereu când vine vorba de prezența sa în spațiul public sau mediul virtual.

 „Mama… Știți bine că are foarte puține apariții online, dar asta nu înseamnă că nu e cu mine oricând și oriunde! Prefer să o prezint în fața voastră ca cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă de pe Pământ pe care o cunosc! Te iubesc, mami”, a scris Cleopatra în momentul când a postat poza pe contul său de socializare de la nuntă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58259654045105