Martie 07, 2024
Cătălin Botezatu, la un pas de suicid. Un pușcăriaș din Constanța i-a salvat viața
În urmă cu ani de zile, Cătălin Botezatu trecea prin unul dintre cele mai grele momente din viața lui.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Puțini sunt cei care știu că designer-ul a făcut un an de închisoare în Italia și câteva luni în România, iar această experiență l-a marcat profund. Clipele petrecute în detenție au fost atât de grele pentru Cătălin Botezatu încât acesta a vrut să își ia viața, însă planul i-a fost dejucat în ultima secundă de un coleg de celulă, scrie cancan.ro

Acum mai bine de 25 de ani, Cătălin Botezatu spune că era victima unui complot, fapt ce l-a trimis pentru un an în spatele gratiilor. Detenția a fost una grea, mai ales pentru că designerul era văzut ca un deținut periculos și era tratat execrabil, ajungând chiar și la carceră. Toate acestea l-au adus pe Cătălin Botezatu în pragul de a cedat și a vrut să se sinucidă. Cum a fost salvat chiar înainte să facă gestul necugetat?

Un designer român, cu magazin și în Moldova, ieftinește chiloții. Cât costă  o pereche, cu tot cu semnătura lui - Bani.md

Cătălin Botezatu a vorbit despre una dintre cele mai negre perioade ale vieții sale, adică despre chinurile pe care le-a trăit în spatele gratiilor. Acesta a fost un an în închisoare, iar acolo viața sa a fost una foarte grea. Deși era învinuit pentru infracțiuni economice, designerul spune că era tratat ca un deținut extrem de periculos. Mai mult, acesta a ajuns chiar și la carceră, unde a fost chinuit și lăsată fără hrană.

Deși este un om puternic, chinurile închisorii l-au făcut pe Cătălin Botezatu să cedeze și l-au adus în punctul în care a vrut să se sinucidă. Creatorul de modă a făcut chiar și planul și după ce a făcut rost de suficiente pastile a vrut să le ia pe toate și să își pună capăt zilelor.

Cătălin Botezatu, condamnat la închisoare

În urmă cu peste 25 de ani, Cătălin Botezatu era acuzat de bancrută frauduloasă și a ajuns în spatele gratiilor. Inițial, acesta și-a ispășit pedeapsa într-o închisoare de maximă siguranță din Italia, iar mai apoi a fost extrădat și închis în România, la Penitenciarul Rahova.

Cătălin Botezatu a recunoscut care este motivul pentru care nu vrea să se  căsătorească. Ce nu suportă într-o relație | Perfecte.ro

„Da, am făcut închisoare nevinovat. Am fost victima unui complot, al mafiei financiare. Am luat un singur credit de 500 de mii de dolari, pe care l-am garantat cu niște proprietăți enorme față de suma pe care o luasem. Nu i-am folosit. La momentul acela, atât eu cât și asociatul meu, aveam un imperiu în domeniul zootehnic și pentru că ne dezvoltam foarte rapid, oamenii de atunci au considerat că trebuie să ne închidă toate robinetele, inclusiv banii care veneau de afară, ca să ne forțeze să facem aceste credite.

Familia secretă a lui Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a mărturisit că  își mai dorește o fetiță - Evenimentul Zilei

Am luat acei bani, i-am garantat cu alte lucruri care însumau mult mai mult, după care banii i-am dat asociatului meu pentru a plăti aceste datorii către fermele noastre, pentru că mureau animalele de foame și asta era singura noastră soluție. Faptul că am plecat din țară, da, am plecat pentru că voiau să mă omoare la propriu”, a mai povestit Cătălin Botezatu.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.6277663707733