Noiembrie 06, 2023
Care este acum relația dintre Theo Rose și Irina Rimes, după presupusul lor conflict de la Vocea României
Theo Rose şi Irina Rimes surprind din nou și de această dată este vorba despre o surpriză foarte plăcută pentru fani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Theo Rose și Horia Brenciu fac echipă în sezonul 11 Vocea României. Pe cei doi îi leagă o relație de prietenie și pe lângă asta, până acum au colaborat și profesional. Cei doi, alături de Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă sunt în căutarea acelei voci care va fi desemnată câștigătoare.

Schimbul neașteptat de replici de la Vocea României

Dialogul tensionat dintre Irina Rimes și Theo Rose de la „Vocea României” a generat multe discuții și dispute în mediul online, scrie elle.ro

În ediția de vineri, 6 octombrie, a emisiunii Vocea României, concurenta Andreea Oprea i-a convins pe Irina Rimes, Smiley și Horia Brenciu & Theo Rose să apese butonul. Jurații s-au luptat rând pe rând să o convingă pe artistă să meargă în echipa lor.

Controversa care a apărut pe platformele de socializare a început atunci când Irina Rimes a adus în discuție genul muzical practicat de Theo Rose în timpul emisiunii „Vocea României”, la care ambele artiste erau jurate. Ulterior, Theo Rose a izbucnit în lacrimi după jurizarea concurentei, iar fanii au tras concluzia că aceasta a plâns din cauza colegei sale.

Ulterior, Irina Rimes a fost supusă unor critici foarte dure din partea susținătorilor lui Theo Rose și a altor artiști care și-au exprimat punctul de vedere. Pe lângă asta, s-a declanșat o controversă considerabilă în mediul online între cei care o admiră pe Theo Rose și fanii Irinei Rimes.

Atât Theo Rose, cât și Irina Rimes au făcut ulterior mai multe declarații cu privire la acest presupus conflict, ambele precizând că nu au decât cuvinte bune de spus una despre cealaltă și nu a fost vorba de nicio neînțelegere.

Care este acum relația dintre Theo Rose și Irina Rimes

Cu toate acestea, piesa se bucură deja de succes la public, iar fanii speră că Theo Rose şi Irina Rimes îi vor surprinde și cu un videoclip special pentru această melodie.

Theo Rose şi Irina Rimes surprind din nou și de această dată este vorba despre o surpriză foarte plăcută pentru fani, una muzicală.

Cele două au lansat împreună o piesă pe care au cântat-o pentru prima dată în cadrul unei emisiuni radio. Melodia se numește „Stingeți luminile” și are un stil care o reprezintă mai mult pe Theo Rose, lucru care i-a determinat pe fani să se împartă din nou în două tabere.

 

În cadrul emisiunii radio unde au lansat piesa, Theo Rose a ținut să precizeze că scandalul care s-a iscat pe internet nu le-a implicat de fapt pe ele, ci pe fanii lor.

„Mi-a părut rău pentru ce s-a întâmplat cu Irina fiindcă a fost o chestie nejustificată. A fost, de fapt, un scandal între oameni, nu între noi. Și oamenii au tot amplificat, au interpretat tot felul de lucruri. La un moment dat o luaseră razna pe partea că mie nu îmi mai convine asocierea cu lăutăria, dintr-odată. Au interpretat ei în diferite feluri și s-au certat pe interpretările lor, nicidecum pe ce a fost de fapt acolo”, a declarat Theo Rose.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7141969203949