Decembrie 08, 2023
Bruce Willis, decizie luată de întreaga familie după diagnosticul de demență
Bruce Willis, decizie luată de întreaga familie după diagnosticul de demență

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul din “Die Hard” și-a petrecut zilele alături de soția sa, Emma Heming, de fosta soție Demi Moore și de cei cinci copii ai lor.

“Odată ce Bruce a fost diagnosticat, toată lumea s-a unit pentru a-i păstra memoria familiei intactă. Sunt toți acolo tot timpul. Această experiență a apropiat și mai mult întreaga familie. Nimeni nu știe cât timp i-a mai rămas lui Bruce, așa că profită de fiecare clipă pe care o au alături de el”, a declarat recent o sursă din interior pentru Us Weekly, scrie avantaje.ro

Aceeași sursă a mai precizat că totul „se învârte în jurul” lui Bruce Willis, deoarece acesta a avut „mult mai multe zile proaste decât bune” în ultimele luni.

Familia de Bruce Willis ora por un milagro de Navidad: revelan que la ...

O altă sursă a adăugat că cel care a câștigat de patru ori Globul de Aur “este îngrijit non-stop, dar cel puțin un membru al familiei este mereu cu el”.

Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, a petrecut timp și cu nepoata sa, Louetta, pe care fiica sa Rumer a născut-o în aprilie.

“Rumer vrea să se asigure că Louetta îl cunoaște pe Bruce”, a declarat sursa. “Ea vrea ca el să se implice activ în viața lui Louetta. Este o legătură foarte specială”.

Bruce Willis le are pe fiicele Rumer, 35 de ani, Scout, 32 de ani, și Tallulah, 29 de ani, cu Moore, 61 de ani, cu care a fost căsătorit din 1987 până în 2000.

De asemenea, vedeta din “Pulp Fiction” împarte cu Heming, în vârstă de 45 de ani, fiicele Mabel, 11 ani, și Evelyn, 9 ani.

Bruce Willis’ daughters Tallulah, Scout praise Emma Heming after ...

Actorul și modelul s-au căsătorit în martie 2009 și și-au reînnoit jurămintele la cea de-a zecea aniversare, chiar înainte de apariția problemelor de sănătate ale lui Bruce Willis.

Familia sa a anunțat în martie 2022 că a fost diagnosticat cu afazie și că se va “retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el”.

Boala poate afecta vorbirea, abilitățile de înțelegere și capacitatea de a scrie a unei persoane, conform Clinicii Mayo, mai scrie sursa citată anterior. Apoi, în februarie 2023, familia a dezvăluit că starea lui s-a înrăutățit cu diagnosticul „crud” de demență.

Bruce Willis’ daughter Tallulah reveals the first signs he had dementia

De atunci, pentru fiecare sărbătoare, starul din “Assassin” s-a adunat cu fiicele sale, soția și Moore pentru a se bucura de timpul petrecut împreună.

Cel mai recent, Bruce Willis a sărbătorit Ziua Recunoștinței cu întreaga sa familie și a fost văzut radiind într-o fotografie de grup sinceră postată pe Instagramul lui Heming.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8795273303986