Aprilie 11, 2023
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au sărbătorit primul an de mariaj cu socrii mici, David și Victoria
Zvonurile legate de o relație tensionată între tineri și cuplul David și Victoria Beckham s-au rispit complet, de data aceasta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În weekendul ce tocmai s-a încheiat, sărbătoriții Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au sărbătorit în familie atât un an de mariaj, cât și Paștele catolic, scrie okmagazine.ro

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au revenit recent din vacanța lor japoneză, exact la timp pentru a se reuni cu familia în SUA, cu ocazia Paștelui. Cei doi tineri au organizat masa de duminică la reședința lor din Palm Beach, la care au participat și socrii mici, David și Victoria Beckham, aflați de mai multe zile în SUA, alături de cei mai mici dintre copiii cuplului: Cruz, în vârstă de 18 ani, și Harper Seven, care are 11 ani.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz Paște 2023

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz Paște 2023

Chiar dacă începutul mariajului a fost presărat cu zvonuri că Nicola nu se înțelege bine deloc cu soacra mică, iată că proaspăta doamnă Beckham s-a împăcat cu Victoria, pe care a și susținut-o recent la o prezentare de modă în Paris.

Primul an de mariaj a fost mai mult unul de acomodare. Nu a început strălucit, însă întreaga familie a depus efort pentru a face lucrurile să meargă. Iar încununarea deplină vine în ziua de Paște, când au domnit iubirea și înțelegerea în clanul Beckham reunit.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz Paște 2023

Brooklyn și Nicola s-au întrecut în declarații romantice, iar fanii i-au felicitat intens pe ambele conturi de socializare.

Nunta lor de anul trecut a fost unul dintre evenimentele de top ale lui 2022. Fiica magnatului Peltz a avut parte de lux și extravaganță la petrecerea care s-a ținut în Florida și care a costat cca 4 milioane de dolari.

Nicola este fiica fostului model Claudia Heffner cu impresarul Nelson Peltz, care, potrivit Forbes, are o avere de 1.400 de milioane de euro.

Nicola Peltz s-a bucurat de viaţa glamouroasă cu mult înainte de a-l cunoaşte pe mai tânărul cu 4 ani decât ea Brooklyn Beckham.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz Paște 2023

Stilul de viaţă al familiei Peltz a fost şi este unul pe măsura banilor, cu două avioane private şi mai multe case, Nicola fiind cu adevărat răsfăţată de tatăl ei. Cu 3 căsnicii la activ, Nelson are 10 copii - dintre care opt dăruiţi doar de Claudia! Cuplul locuieşte într-o vilă cu 27 de camere în Bedford. Dar nu sunt lipsiţi de controverse, ştiută fiind susţinerea lui Nelson pentru Donald Trump, pentru care a condus şi campanii de strângere de fonduri.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.44160437583923