Aprilie 13, 2023
Brad Pitt, gest de milioane pentru un vecinul său în vârstă de 105 ani. Ce a făcut actorul de la Hollywood pentru acesta
Brad Pitt este unul dintre cei mai apreciați oameni din lumea showbiz-ului internațional. Actorul de la Hollywood a făcut, de-a lungul timpului, nenumărate acte de caritate pentru cei din jurul lui. Așa s-a întâmplat și în urmă cu puțin timp când, celebrul om de televiziune a făcut un gest de milioane pentru un vecin de-al său, in vârstă de 105 ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brad Pitt a demonstrat încă odată ce inima mare are. Actorul este extem de atent cu persoanele din jurul lui, chiar și dacă aceștia nu fac parte din familia sa.

Brad Pitt, gest de milioane pentru un vecinul său în vârstă de 105 ani

Brad Pitt este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Acesta nu este îndrăgit de fani doar datorită rolurilor pe care le are, ci și pentru felul său de a fi un om bun. Iar asta nu o spunem noi, ci persoanele din anturajul lui, scrie spynews.ro

În cadrul unui interviu, acordat presei internaționale, Cassandra Peterson, actrița din „Elvira, Mistress of the Dark” a povestit că, la un moment dat, Brad Pitt a cazat gratis un bătrân de 105 ani.

Brad Pitt Keeps a 'Sh*t List' of Actors He Won't Work With Ever Again |  IndieWire

Ce a făcut actorul de la Hollywood pentru acesta

Totul s-a întâmplat în anul 1994, moment în care actorul a cumpărat o proprietate în Los Angeles, în valoare de 1,7 milioane de dolari. La acea vreme, bătrânul avea 90 de ani și era unul dintre proprietarii caselor din împrejurimi.

Brad Pitt a cumpărat, atunci, și acele case, însă nu l-a obligat pe bătrân să părăsească casa. Cu alte cuvinte, actorul american a făcut un pact, lansâdu-l pe acesta să locuiască acolo până la finalul zilelor sale.

A fost foarte frumos din partea lui. Soția bătrânului murise, așa că John a rămas să locuiască acolo. Știu că Brad i-a permis să stea în casa sa, fără să plătească chirie. A fost și un pic amuzant pentru că John a trăit până la 105 ani.”, a povestit Cassandra Peterson, actrița din „Elvira, Mistress of the Dark”.

Brad Pitt Has Been Cool For Three Decades Now. How Does He Do It?

Brad Pitt este cunoscut pentru implicarea sa în numeroase cauze umanitare. Fostul soț al Angelinei Jolie a donat sume semnificative pentru construirea de locuințe pentru persoanele fără adăpost.

Actorul a jucat și un rol important și în salvarea victimelor dezastrelor naturale. Cel mai cunoscut exemplu în acest sens este cutremurul din Haiti.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.8142635822296