Aprilie 07, 2023
Andreea Bănică și-a arătat haosul din casă! Solista apare emachiată, iar în jurul ei hainele sunt aruncate peste tot
Are haos în casă, dar tot nu uită de ședințele obligatorii de înfrumusețare. Andreea Bănică (44 de ani) își găsește mereu timp pentru ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața nu s-a sfiit să se arate demachiată, fără filtre și machiaje pe internet, și a povestit celor care o urmăresc pe rețelele sociale ce face pentru a-și menține tenul cu un aspect cât mai tânăr, scrie click.ro

Andreea a povestit că a făcut mai multe tratamente de tip laser într-o singură zi „În toamnă am publicat un reel cu un machiaj care a avut mare succes, nu din cauza machiajului, ci datorită faptului că v-am expus tenul meu imperfect, încercănat, pătat de la soare, neuniform, cu pistrui și cuperoză. Am văzut că am stârnit toate tipurile de femei perfecte și imperfecte! Nu suntem perfecte, dar să trecem peste!", a început să povestească Andreea Bănică.

Apoi, cântăreața a dezvăluit cele trei tratamente laser pe care le-a făcut pentru tenul său.„Am fost la dermatolog pentru a găsi soluția bună pentru tenul meu și a avea grijă să arăt tânără, fresh și cu cât mai puține riduri. Am făcut tratament cu 3 tipuri de lasere într-o zi!”, povestește Andreea Bănică, care a și numit în clipul cu pricina toate tipurile de laser și de proceduri făcute.

„Pe înțelesul tuturor, am făcut tratamente pentru a scăpa de pete, cearcăne, alunițe, vase de sânge sparte, pentru stimulare de colagen și pentru un aspect mai tânăr al pielii. Fetelor, nu ne trebuie operații ca să prelungim frumusețea și tinerețea! Așa cum mergeți la doctor când vă doare ceva, așa trebuie să ajungeți și la dermatolog pentru a trata problemele pielii! Priviți rezultatul care este wow, e ca un lifting însă non-chirurgical!", a mai spus Andreea Bănică.

Se mută în casă nouă, așa că acum își ține toate hainele în saci

Andreea Bănică a arătat cum este nevoită să își țină hainele / foto: arhiva personală 

Andreea Bănică este în plin proces de mutare în casă nouă, așa că a mărturisit internauților și le-a arătat și cum își ține deocamdată hainele, până când le aranjează pe toate la locul lor: în saci, în trolere sau pe diverse suporturi. Andreea trebuie să se mobilizeze și să le aranjeze pe toate, dar se gândește cu groază la ce o așteaptă...

Andreea Bănică își face curaj să se apuce de aranjat

Andreea Bănică își face curaj să se apuce de aranjat

Este foarte important că acest pat găzduiește toate hainele din dressingul meu și acum chiar nu știu ce aș putea să fac, mi-ar trebui cineva care să mă organizeze doar că nu avem unde să le pună așa că nu ne mai trebuie…”, a mai spus artista, care s-a arătat complet nemulțumită de firmele de curățenie. 

Andreea Bănică își face curaj să se apuce de aranjat

„Ca mine nu poate să facă nimeni curățenie, nu le trece prin cap să protejeze mobila… Am făcut research-ul la toate produsele… Nici o firmă de curățenie de la noi nu poate să facă ce am făcut eu, să protejeze așa cum am protejat eu toate obiectele, mai rău strică, decât fac... Nu fac ca să protejeze, fac ca să fie curat și atâta. Dacă mi-aș face o firmă de curățenie aș avea mare succes!”, a mai spus ea, apoi a arătat imagini din noua casă, unde se vede că nu are încă toată mobila gata.

Andreea Bănică: „Măcar până la Crăciun termin de aranjat”

Pentru că deocamdată sunt toate lucrurile în cutii și e dezastru în noua casă până când își va face timp să aranjeze totul, Andreea Bănică speră să termine toată curățenia până de Crăciun.

„Nu poate să vină cineva să îmi organizeze mie lucrurile în casă, nici eu nu mai știu unde sunt, dar să vină cineva să le organizeze. Mi-am oprit două schimburi și pijamale, măcar alea știu de unde să le iau. Nici eu nu știu care pe unde sunt. Când ajung acasă trebuie să organizez din lucrurile copiilor în lăzile de la paturi... Păi eu nu am nici măcar dulapuri, unde să le pun? Luni am înțeles că vine toată mobila. Măcar până la Crăciun termin de aranjat…”, a mai spus Andreea Bănică, făcând haz de necaz.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56198787689209