Ianuarie 16, 2024
Andra Măruță, după scandalul legat de filmul în care joacă fiica ei: Credeam că sunt pregătită
Soția lui Cătălin Măruță, Andra, a vorbit despre reacțiile iscate de filmul „Tati Part-time” în care joacă fiica sa Eva. Artista a mărturisit că nu se aștepta la așa ceva.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andra a reacționat într-un mesaj ca urmare a criticilor primite de fiica ei, Eva Măruță, pentru rolul său în primul film, „Tati Part-time”. La doar 8 ani, Eva a debutat în actorie și a jucat în acest film, care s-a clasat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de peste 4 milioane de lei în prima săptămână de difuzare.

Andra nu s-a așteptat la reacția stârnită de film

Cu toate acestea, succesul filmului a fost umbrit de criticile venite la adresa Evei. În fața valului de comentarii negative, Andra a transmis într-un mesaj pe rețelele de socializare că nu era pregătită pentru controversa generată de film și că a fost emoționată când a citit un articol în care fiica ei era apărată public.

Artista a subliniat că această carieră în actorie a Evei este încă la început și că doar timpul va demonstra dacă aceasta este cu adevărat drumul ei.

andra

Andra a crezut că este pregătită pentru orice reacție generată de film. Ea a spus că în cei aproape 25 de ani de carieră, a întâlnit multe situații, dar avalanșa de reacții la acest film a fost copleșitoare, transmita Capital.ro

„Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul «Tati Part-Time». Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar și răutăți care m-au întristat.

Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este «primul» ei film. Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei”, a fost mesajul transmis de Andra pe Facebook.

Artista spunea anterior că preferă să nu acorde atenție răutăților

Anterior, Andra a declarat într-un interviu că sunt mulți oameni care vorbesc frumos despre fiica ei și că preferă să le acorde atenție acestora și nu „la ăia zece care aruncă cu noroi”.

Eva Măruță a împlinit 7 ani. Fiica Andrei și a lui Cătălin este deja un ...

Ea a subliniat că acasă, pentru familia ei, nu contează cine apare la televizor, ci că toți membrii familiei sunt importanți. Artista a menționat că, indiferent de aparițiile la televizor, ea rămâne mama copiilor săi, iar soțul ei rămâne tată.

Filmul este o comedie românească ce explorează relația dintre Iustin, interpretat de actorul Alex Bogdan, un avocat tânăr ale cărui perspective de viitor promițătoare sunt date peste cap de o vizită neașteptată a finei sale, Maya, rol jucat de Eva Măruță.

Galerie Foto: Andra& mesaj emoționant de ziua lui C&t&lin M&ruț&& ”Cel ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49763584136963