August 22, 2016
Andra, femeia împlinită din toate punctele de vedere, împlinește astăzi 30 de ani
Vedeta, la ai săi 30 de ani, împliniți astăzi, are o carieră prosperă, un soț iubitor și doi copii minunați, care îi oferă un sprijin enorm pentru creștere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta, la ai săi 30 de ani, împliniți astăzi, are o carieră prosperă, un soț iubitor și doi copii minunați, care îi oferă un sprijin enorm pentru creștere. Artista are două motive pentru a sărbătoi astăzi cu mare fast: împlinește 30 de ani și 8 ani de căsnicie alături de Cătălin Măruță.

    „Vă mulțumesc pentru toate urările într-o zi așa specială pentru mine! Azi împlinesc 30 de ani, 8 ani de căsătorie și multe clipe fericite datorită minunilor din viața mea - Cătălin, David și Eva!”, le-a comunicat fericită, Andra fanilor.

Aici găsiti 10 cele mai frumoase gânduri despre căsnicie, evoluție, carieră și copii ale Andrei, selectate din interviurile oferite de artistă.

- Când vreodată vor fi femeile mulțumite de cum arată? Niciodată! Dar să îmi fac schimbări majore? Niciodată! Nu m-am operat niciodată, nu mi-am făcut schimbări radicale, deși sunt foarte mulți artiști care fac acest lucru și sunt apreciați că au curajul să facă aceste schimbări.


- Viața mea, mod de întrebuințare: se ia o femeie visătoare, capabilă să lupte, obișnuită să iubească enorm, să înțeleagă oamenii, chiar dacă ei nu acceptă întotdeauna aceste radiografii ale sufletului.


- Dincolo de ceea ce vede toată lumea atunci când apar în public, există o femeie care-i seamănă foarte mult celei pe care o știe toată lumea.


- De când am copiii, dorm altfel, mănânc altfel, am grijă de mine altfel. S-a încheiat, practic, o epocă și a început alta, fabuloasă, incredibilă.


- Eu spun că mi-am găsit omul cu care să-mi pe­trec tot restul vieţii!


- Munca îţi oferă nişte satisfacţii, dar în sufletul tău rămâne doar familia pe care ai construit-o.


- Eu întotdeauna privesc lucrurile bune şi nu pe celelal­te.


- Am impresia că el (Cătălin) mă face mai bună. Şi lumea crede că lucrurile stau invers. El e omul care mă linişteşte şi care mă îndrumă spre credinţă.


- Nu ne-am căsătorit să fim doi celebri.


- Caut să-mi acord cât mai mult timp pentru lucrurile care-mi plac. Îl înlocuiesc pe „trebuie” cu „vreau”. Vreau să fiu sănătoasă, de dragul familiei mele.

 




citeste și
SQL exec time = 3.4718923568726