август 22, 2016
Andra, femeia împlinită din toate punctele de vedere, împlinește astăzi 30 de ani
Vedeta, la ai săi 30 de ani, împliniți astăzi, are o carieră prosperă, un soț iubitor și doi copii minunați, care îi oferă un sprijin enorm pentru creștere.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Vedeta, la ai săi 30 de ani, împliniți astăzi, are o carieră prosperă, un soț iubitor și doi copii minunați, care îi oferă un sprijin enorm pentru creștere. Artista are două motive pentru a sărbătoi astăzi cu mare fast: împlinește 30 de ani și 8 ani de căsnicie alături de Cătălin Măruță.

    „Vă mulțumesc pentru toate urările într-o zi așa specială pentru mine! Azi împlinesc 30 de ani, 8 ani de căsătorie și multe clipe fericite datorită minunilor din viața mea - Cătălin, David și Eva!”, le-a comunicat fericită, Andra fanilor.

Aici găsiti 10 cele mai frumoase gânduri despre căsnicie, evoluție, carieră și copii ale Andrei, selectate din interviurile oferite de artistă.

- Când vreodată vor fi femeile mulțumite de cum arată? Niciodată! Dar să îmi fac schimbări majore? Niciodată! Nu m-am operat niciodată, nu mi-am făcut schimbări radicale, deși sunt foarte mulți artiști care fac acest lucru și sunt apreciați că au curajul să facă aceste schimbări.


- Viața mea, mod de întrebuințare: se ia o femeie visătoare, capabilă să lupte, obișnuită să iubească enorm, să înțeleagă oamenii, chiar dacă ei nu acceptă întotdeauna aceste radiografii ale sufletului.


- Dincolo de ceea ce vede toată lumea atunci când apar în public, există o femeie care-i seamănă foarte mult celei pe care o știe toată lumea.


- De când am copiii, dorm altfel, mănânc altfel, am grijă de mine altfel. S-a încheiat, practic, o epocă și a început alta, fabuloasă, incredibilă.


- Eu spun că mi-am găsit omul cu care să-mi pe­trec tot restul vieţii!


- Munca îţi oferă nişte satisfacţii, dar în sufletul tău rămâne doar familia pe care ai construit-o.


- Eu întotdeauna privesc lucrurile bune şi nu pe celelal­te.


- Am impresia că el (Cătălin) mă face mai bună. Şi lumea crede că lucrurile stau invers. El e omul care mă linişteşte şi care mă îndrumă spre credinţă.


- Nu ne-am căsătorit să fim doi celebri.


- Caut să-mi acord cât mai mult timp pentru lucrurile care-mi plac. Îl înlocuiesc pe „trebuie” cu „vreau”. Vreau să fiu sănătoasă, de dragul familiei mele.

 




читайте также
SQL exec time = 0.59493851661682