Iunie 29, 2023
Al Pacino nu intenționează să se căsătorească cu iubita gravidă, după nașterea fiului lor. Actorul vrea să ajungă la un „acord financiar”
Al Pacino nu intenționează să se căsătorească cu Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani. Sursele au spus că el simte că ea a încercat să-l „prindă” în capcană ca să ajungă în fața altarului, a scris RadarOnline.com.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Surse apropiate celor doi au dezvăluit că actorul este copleșit după ce a devenit tată pentru a patra oară la vârsta de 83 de ani. O persoană din interior a spus că actorul a apelat la fosta sa parteneră Beverly D’Angelo pentru a cere sfaturi. Cei doi au rămas într-o relație foarte bună și se ajută atunci când au nevoie unul de altul.

Întrucât relația actorului cu Noor este încordată, persoane apropiate celor doi au spus că a cerut un test de paternitate. Acesta a vrut cu orice preț să dovedească că copilul este al lui.

Al Pacino și Beverly nu au fost căsătoriți niciodată. Cu toate acestea, au trăit împreună timp de șapte ani. Ei au rămas în legătură pentru creșterea gemenilor lor, Olivia și Anton, în vârstă de 22 de ani. Între timp, o persoană din interior a spus că Al simte că Noor l-a „trădat”. Se pare că actorul mai crede că Noor „încearcă să-l prindă în capcană” pentru o căsătorie.

Al PAcino după o întâlnire cu Noor Alfallah la restaurant 

Pe 11 iunie, în fotografiile obținute de Daily Mail, Al și Beverly au fost văzuți stând în Los Angeles, având ceea ce părea o conversație serioasă.

În timp ce Al Pacino vrea să facă parte din viața copilului său, „nu vrea să facă toată treaba cu bebelușul la vârsta lui, cu hrănirea de la 4 dimineața, schimbarea scutecelor și toate acestea”, au mai spus sursele. „Între timp, el nu se va căsători cu Noor. Cu toate acestea, ar dori să ajungă la o înțelegere financiară cu ea. El vrea de asemenea să petreacă timp cu copilul. Și aici intervine Beverly.”

Al Pacino, 83, Surprised By 29-Year-Old Girlfriend's Pregnancy

De ce a ajuns Al Pacino să ceară un test de paternitate

Potrivit prietenilor actorului, celebrul actor a aflat că iubita sa mult mai tânără este însărcinată atunci când avea deja 6 luni de sarcină.

Al Pacino a spus că nu crede că el este tatăl copilului pentru că nu avuseseră relații intime de ceva timp plus. El a mai menționat și problemele de sănătate care l-ar împiedica să mai fie tată. Tot apropiații celor doi au mai declarat pentru presa tabloidă că Noor a decis să ascundă sarcina pentru că actorul nu își mai dorea alți copii.

Pe de altă parte, testul de paternitate a dovedit că Al Pacino este tatăl copilului.

Recent, s-a dovedit că cei doi au o relație destul de bună. Ei au fost surprinși la un restaurant celebru și părea că au petrecut timp de calitate împreună. Al Pacino și Noor au decis ca pe fiul lor să-l numească Roman Pacino. Zvonuri despre relația lor au apărut în luna aprilie a anului trecut, dar și-au păstrat povestea de iubire departe de ochii lumii.

Al Pacino Demanded DNA Test, Didn't Believe He Could Impregnate Anyone

Al Pacino este deja tatăl a trei copii adulți. Actorul o are pe fiica Julie, în vârstă de 33 de ani, din relația cu Jan Tarrant. De asemenea, e tată și pentru gemenii de 22 de ani Anton și Olivia cu fosta sa parteneră Beverly D’Angelo.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55334782600403