Septembrie 17, 2018
Află cum și-a sărbătorit aniversarea modelul Anastasia Fotachi!
Modelul basarabean, Anastasia Fotachi a împlinit vârsta de 23 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una din cele mai cunoscute basarabence din industria modelingului, Anastasia Fotachi, și-a sărbătorit în acest weekend aniversarea. Modelul a împlinit vârsta de 23 de ani. Pe contul său de Instagram, Anastasia și-a încărcat câteva poze de la eveniment. Deși, nu este clar unde și-a sărbătorit aniversarea, cert este faptul că modelul a primit zeci de daruri și multe, foarte multe flori. În una din pozele pe care le-a încărcat pe rețelele de socializare, vedeta a scris:

"Happy Birthday to me. Nu știu cum la voi dar eu nu am nici o poză normală după ziua mea de naștere. Asta cred că înseamnă că ne-am distrat foarte bine și nu am reușit să facem poze. 23. Mulțumesc persoanelor care mi-au fost alături. Vă iubesc !!! ​​​​​".

 

 

În ziua aniversării, vedeta a purtat o rochie scurtă, mulată de culoarea albă, și un sacou de culoarea bej. O ținută drăguță, care i-a scos în evidență feminitatea. 

Vedeta a acumulat mii de like-uri, și zeci de comentarii. Fanii i-au urat la mulți ani Anastasiei. Noi ne alăturăm comentariilor și o felicităm din tot sufletul pe Anastasia Fotachi cu ocazia aniversării. Mulți ani!

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3000824451447