Aprilie 27, 2017
A revenit în muzică. Vezi noul videoclip al interpretei
După o perioadă de pauză, interpreta a revenit în industria muzicii. Acum câteva minute în urmă a lansat noul videoclip, în premieră.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața, Dara, de anul trecut, nu mai lansat nici o piesă și nici un videoclip, însă acum câteva minute a publicat pe Youtube noul videoclip al piesei „Istoria unei fete”. Dara a filmat videoclipul în colaborare cu Global Records, regizorul fiind Roman Burlaca. Textul piesei a fost scris de Dara împreună cu Iurie Bădicu. Protagoniștii filmului sunt însăși interpreta și actorul Nicu Țurcanu. În unele scene cei doi apar fericiți sub o ploaie de petale roz, în unele apar dezgoliți erotic, iar în altele aceștia se ceartă prin vânt și ninsoare.

Pe contul său de Instagram Dara a publicat poze din timpul filmărilor videoclipului și a anunțat, cu ceva timp în urmă, că revine cu o nouă piesă.

 

 

 

 

 

Echipa Global Records, care a filmat videoclipul, a conlucrat și cu alți interpreți de peste Prut, dar și de la noi: Inna, Carla's Dreams, The Motans, Delia, Nicoleta Nucă, Irina Rimes, Antonia, Alexandra Stan, Andra etc.

Amintim că lansarea videoclipului era planificată pentru data de ieri, dar din motive tehnice acesta a fost lansat astăzi.

 

 

Vizionați videoclipul mai jos! 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.8057074546814