Aprilie 02, 2018
Top 5 vedete care se rușinează de aspectul lor
Vedetele sunt etaloane a frumuseții pentru fanii lor, însă ele recunosc că nu sunt perfecte și nu se rușinează să vorbească în public despre defectele pe care le au.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu un corp de invidiat și un ten perfect, așa sunt prezentate vedetele pe copertele revistelor, dar dincolo de fotografiile editate, au și ele defecte fizice și vorbesc deschis despre ele. Iată cele 5 celebrități care au recunoscut ce imperfecțiuni au și cum luptă cu ele.

 

Victoria Beckham

În interviurile și autobiografiile sale artista mereu a recunoscut că în anii de școală o deranja vârful nasului ridicat ,decalajul între dinți și centimetrii în plus la talie, dar cea mai mare problemă a fost acneea. Vedeta până acum se luptă cu cicatricile rămase după acnee încercând să le acopere abundent cu fondul de ten. De asemenea vedeta ține o dietă strictă care exclude grăsimile, glucidele și făinoasele. 

 

Katy Perry

Pop-diva suferă și ea de problemele ale tenului. Încă din adolescență ea se luptă cu acneie și până în prezent este un coșmar pentru ea. Acum, însă, ea nu se mai rușinează și chiar a devenit ambasador a unei mărci de cosmetice pentru îngrijirea feței.

 

Julia Roberts

Este greu de crezut, dar zâmbetul actriței,care a devenit cartea de vizită pentru mulți ani, este cel mai mare complex al ei. Ea a recunoscut că se rușinează de zâmbetul ei larg, dar asta nu o oprește să zâmbească cât mai des.

 

 

Kate Upton

Orice domnișoară și-ar dori un decolteu ca a lui Kate și nu ar fi acesta un defect, însă vedeta recunoște că îi este foarte greu cu un asemenea bust și uneori regretă că nu poate purta haine pe bretele și fără sutien.

Sarah Jessica Parker

Actrița renumitului serial "Sex and the City" spune că picioarele ei nu sunt deloc perfecte, însă asta nu o împediecă să poarte rochii îndrăznețe care îi scot picioarele la vedere.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71196699142456