Mai 23, 2019
O nouă cumpănă în familia lui Iker Casillas!
La doar câteva săptămâni după ce a suferit un atac de cord, renumitul fotbalist spaniol, Iker Casillas, a aflat o știre tragică. Soția lui, Sara Carbonero a fost diagnosticată cu o boală crâncenă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celebrul fotbalist Iker Casillas trăiește clipe grele. Se pare că luna mai i-a adus doar știri triste. Chiar din prima zi a acestei luni, fostul portar al Naționalei de fotbal al Spaniei, a suferit un atac de cord, aflându-se în acele clipe chiar pe terenul de joc. Fotbalistul a fost de urgență spitalizat.

Acum, Casillas se simte mult mai bine. Însă, soția acestuia, jurnalista sportivă, Sara Carbonero a fost diagnosticată cu o boală crâncenă. Aceasta a aflat că suferă de cancer ovarian.
 

 

Pe contul său oficial de Instagram, Sara Carbonero a povestit internăuților ce i s-a întâmplat: ncă nu ne-am revenit de la strășnicia prin care am trecut recent, cum viața ne-a dat o nouă lovitură. De data aceasta, tragedia este legată de mine. Aceste cuvinte încă mi-e greu să le scriu... Recent, am fost diagnosticată cu tumoră ovariană malignă, și deja mi s-a făcut operația. Totul a decurs bine. Din fericire, boala a fost diagnosticată într-un stadiu incipient, dar oricum, voi avea parte de luni întregi în care va trebui să lupt din răsputeri cu această boală, și să continui tratamentul. Știu că acest drum va fi greu de parcurs, dar sunt sigură, că  până la urmă, totul va fi bine. Familia și prietenii îmi sunt alături, iar acest lucru îmi dă puteri să cred că totul va fi bine". 

 

 

Amintim că, Iker Casillas și Sara Carbonero și-au făcut cunoștință în anul 2009, în cadrul unui interviu, acordat fotbalistului de către jurnalistă. Casillas s-a îndrăgostit de focoasa brunetă cu ochi albaștri, aducându-i în dar zilnic flori, până când aceasta nu s-a îndrăgostit lulea de faimosul fotbalist. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016 și au împreună doi copilași. 

 


 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97580575942993