Martie 24, 2023
Loredana Groza apare complet nemachiată în ultimul ei videoclip. Cum au reacționat fanii
Loredana Groza apare nemachiată în ultimul clip. Loredana Groza este una dintre veteranele muzicii românești, care a știut cum să-și păstreze relevanța de-a lungul timpului. Loredana este o artistă cameleonică care nu s-a ferit de noile trenduri și a îmbrățișat schimbarea. Loredana Groza a făcut o surpriză fanilor, odată cu lansarea noului videclip, căci artista are câteva scene în care apare total nemachiată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Loredana Groza reprezintă, la 52 de ani, unul dintre reperele scenei de muzică din România, reușind să rămână actuală și să surprindă publicul cu fiecare apariție. Artista a avut dintotdeauna curajul de a sfida normele sociale și de a aborda noi trenduri. Chiar dacă a fost criticată de-a lungul timpului, Lori s-a dovedit a fi o forță de neoprit. În ultimul ei videoclip, Loredana Groza se afișează fanilor într-o ipostază neașteptată. Loredana apare total nemachiată și fanii ei i-au apreciat din plin gestul, scrie viva.ro

screenshot-2023-03-23-165817

Încă de la primele secvențe ale clipului, Loredana poate fi văzută fără niciun pic de machiaj. Ajunsă la vârsta de 52 de ani, artista a demonstrat că este o femeie frumoasă, chiar dacă este nemachiată. În imagini, Lori apare într-un halat din satin negru, cu părul blond platinat în timp ce își aplică pas cu pas machiajul în fața unei oglinzi.

screenshot-2023-03-23-165830

screenshot-2023-03-23-165857

Fanii au reacționat imediat și i-au transmis în comentarii cât de mult o apreciază.

Ești superbă, Lory.”; „Complimente Lory.”; „Super! Asa te vreau. Un salut dulce!”, sunt doar câteva dintre complimentele pe care fanii i le-au adresat Loredanei Groza în comentariile de pe social-media.

Loredan Groza a reușit să-și păstreze un tonus de invidiat și emană mereu o energie pozitivă, fie că este pe scenă, în fața publicului, sau pe micile ecrane. Loredana a mărturisit că silueta ei se datorează unor sacrificii la captolul alimentație. Vedeta are o disciplină de fier, astfel că de 20 de ani nu mai mănâncă înghețată și paste.

„Din păcate, am renunțat și la înghețată de peste 20 de ani, la pizza, la paste, la pâine, chiar dacă pâinea este mâncarea mea favorită, când cineva mă întreabă. În altă viață, poate că o să îmi doresc să am un asemenea metabolism în care să mănânc doar pâine și să nu am nicio problemă, să nu trebuiască să merg la sală.

În fiecare zi fac sport, dacă sunt plecată am cu mine ustensilele de făcut sport în cameră. Ori alerg, ori merg, fac activități fizice pentru că trebuie să pui sângele în mișcare, trebuie să pui mușchii în mișcare, nu doar mușchii minții sau ai gâtului. Trebuie să fie totul o armonie în viață. Trebuie să te împaci cu oamenii cu care, să spunem că, nu te înțeleg sau nu te înțeleg. Să îi înțelegi, să fii înțelept, să fii, asta este. Eu nu sunt, dar sunt pe drumul cel bun’, potrivit ego.ro.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55039477348328