Septembrie 27, 2022
Kanye West și fosta sa iubită, Irina Shayk, surprinși într-un moment inedit la London Fashion Week
Kanye West și Irina Shayk au fost surprinși într-o ipostază adorabilă în culisele London Fashion Week.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kanye West și fosta sa iubită, Irina Shayk, au împărțit un moment inedit la show-ul Burberry din cadrul Săptămânii Modei de la Londra, la aproape un an după ce s-au despărțit. Potrivit unui videoclip distribuit luni de Vogue, fondatorul Yeezy, în vârstă de 45 de ani, saluta mai multe modele în culise când a îmbrățișat-o pe Shayk, în vârstă de 36 de ani.

„Te-am prins!”, i-a spus ea rapperului râzând, înainte ca acesta să treacă mai departe pentru a vorbi cu Bella Hadid, Stella Maxwell, Erykah Badu și cu directorul de creație Riccardo Tisci. Shayk, care era pregătită să defileze în cadrul show-ului, a îmbrăcat o rochie neagră, din catifea, fără umeri, cu mănuși din plasă.

VIDEO AICI

Kanye West și Irina Shayk, moment adorabil în culisele London Fashion Week

Rapperul a purtat un ansamblu complet negru format dintr-o jachetă de piele, pantaloni de piele asortați, un hanorac și flip-flops cu cristale strălucitoare. Ulterior, West și-a arătat admirația față de Shayk atunci când a postat pe Instagram un videoclip cu modelul care defila pe podium.

Scurta întâlnire a fost una dintre singurele momente în care fostul cuplu a fost văzut împreună de când s-au despărțit în iulie 2021. Zvonurile despre relația lor au început să circule în luna iunie a acelui an, când cei doi au fost văzuți în Provence, Franța, sărbătorind cea de-a 44-a aniversare a lui West. Cu toate acestea, două luni mai târziu, lucrurile s-au încheiat rapid când modelul, care împarte o fiică de 5 ani cu Bradley Cooper, a decis că celor doi le-ar fi mai bine ca prieteni.

„Îi place de el ca prieten, dar nu vrea o relație cu el”, a declarat o sursă pentru Page Six la vremea respectivă, adăugând că „nu vrea ca asocierea lor” să fie pe prima pagină a ziarelor.

Deși Shayk preferă să își țină relațiile departe de ochii publicului, West a folosit rețelele de socializare pentru a vorbi despre relația sa cu fosta soție, Kim Kardashian, după divorțul lor. La începutul acestei luni, rapperul a intrat pe rețelele de socializare pentru a face apel la fosta sa familie și a criticat-o pe vedeta de reality-show pentru modul în care își educă cei patru copii.

Sursa - elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84424138069153