Decembrie 28, 2022
Jennifer Lopez, primul Crăciun alături de soțul ei, Ben Affleck. Ce ținută a purtat vedeta
Jennifer Lopez a petrecut primul Crăciun împreună cu Ben Affleck, după nunta lor care a avut loc în vară. Fericită să îi aibă alături la masă pe cei dragi, vedeta a împărtășit fanilor de pe Instagram câteva fotografii cu decorul mesei și ținuta purtată în ziua de Crăciun

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru sărbătoarea petrecută acasă, în familie, actrița în vârstă de 53 de ani a purtat o rochie din satin, albastră, cu fundițe roșii și un guler alb, la care a accesorizat o pereche de cercei în formă de floare și pantofi roșii cu toc și platformă.

Lopez poses in an adorable dress next to her hummingbird themed Christmas tree. Hummingbirds were a theme for her 2022 holiday party.

În fotografiile publicate pe rețelele sociale, fanii au putut vedea și bradul frumos ornat al vedetei, precum și modul în care a decorat masa de Crăciun.

Potrivit ET, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au distrat grozav de Crăciun, alături de copiii lor, Crăciunul fiind sărbătoarea ei preferată.

"Sărbătoarea preferată a lui Jen este Crăciunul, așa că întotdeauna face totul, dar acesta este un moment cu adevărat emoționant pentru ei ca și cuplu, deoarece este primul lor Crăciun ca soț și soție. Ben și Jen au ales și au decorat un brad uriaș cu ajutorul copiilor lor. Casa lor se simte festivă și arată superb cu decorațiuni și totul iluminat."

Lopez gave newsletter subscribers a glimpse of how she celebrated the holidays.

Potrivit sursei menționate anterior,  J.Lo "a vrut ca anul acesta să fie și mai special decât de obicei și să facă noi tradiții proprii, atât ca familie, cât și cu Ben."

Hummingbirds were even part of the dress she wore to her holiday party.

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.0813760757446