Ianuarie 24, 2023
Jennifer Garner, rețeta corpului său perfect, după trei nașteri. La 50 de ani e trasă prin inel
Postarea publicată de Jennifer Garner ar trebui salvată de toate doamnele care-și doresc o siluetă trasă prin inel.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Căci actrița muncește din greu, nu se joacă. Iar silueta este impecabilă, la cei 50 de ani ai săi.

Însă nu leneveÈ™te niciodată. Aproape zilnic iese la alergat, se ocupă de cei trei copii pe care-i are cu fostul soÈ›, Ben Affleck, este actriță de succes È™i o gospodină desăvârÈ™ită.

Jennifer Garner, Getty (3) jpg 

Jennifer Garner 

Jennifer Garner 

Când găseÈ™te timp, numai ea È™tie. Cert este că face piaÈ›a, găteÈ™te foarte sănătos, nu a văzut-o nimeni niciodată cumpărând alimente gata preparate, cum face fostul soÈ›: pizza, hot-dog, pateuri etc. Nu, Jennifer Garner îÈ™i onorează corpul, iar acesta îi mulÈ›umeÈ™te.

La domiciliul său, È™i-a amenajat o sală de sport unde face adesea antrenamente grele, în zilele în care nu iese la jogging.

Un astfel de antrenament de tip circuit cardio l-a împărtășit È™i fanilor săi din online. Nu ai nevoie de multe obiecte de sport, însă ai nevoie de o ambiÈ›ie de fier, căci circuitul cardio propus de Jennifer Garner nu este pentru oricine, însă clarifică motivul pentru care actriÈ›a este top fit la 50 de ani.

Oricum, stilul său de viață cuminte i-a adus și un bonus, un ten impecabil.

Iată cum arată propunerea de slăbire și tonifiere a artistei:

 

Vedeta este È™i îndrăgostită, iar zvonurile dau ca sigură nunta cu iubitul său, John Miller. În toamnă, Jennifer Garner a fost surprinsă sărutându-l în plină stradă pe acesta, chiar dacă era însoÈ›it de fiica lui, o superbă adolescentă blondă pe care o are cu fosta soÈ›ie.

Jennifer Garner È™i John Miller (1) jpg 

Jennifer Garner se iubeÈ™te cu Miller de 5 ani, totuÈ™i a existat o perioadă, cea de lockdown, când cei doi s-au despărÈ›it.

ActriÈ›a se înÈ›elege foarte bine cu fostul soÈ›, Ben Affleck, alături de care îi creÈ™te frumos È™i în tihnă pe cei trei copii: Violet, de 16 ani, Seraphina, în vârstă de 13 ani, È™i Samuel, singurul băieÈ›el al cuplului, în vârstă de 10 ani.

În familia lor extinsă domneÈ™te armonia È™i înÈ›elegerea, tocmai fiindcă Garner este o femeie foarte echilibrată È™i raÈ›ională. Copiii se înÈ›eleg perfect cu copiii lui J Lo, iar Garner pare acum că are undă verde la fericire, căci relaÈ›ia cu Ben nu a fost tocmai roz.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49173831939697