Iunie 24, 2022
Iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, tocmai a devenit proprietara a două noi case
Fosta gimnastă poate trăi în continuare în Europa, chiar dacă Elveţia n-o mai vrea. Acum are două noi proprietăţi, chiar pe teritoriul NATO.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Alina Kabaeva, fostă campioană olimpică în 2014 şi dublă campioană mondială de gimnastică ritmică, continuă să ţină titlurile ziarelor, după ce, ca amantă a lui Vladimir Putin, a fost pusă pe lista persoanelor indezirabile în spaţiul european.

Totuşi, o informaţie primită de "Daily Mail" confirmă faptul că una dintre ţările europene, chiar membră NATO, o primeşte cu braţele deschise pe fosta gimnastă. E vorba despre Turcia, statul în care au avut loc şi întâlnirile pentru negocierile între partea rusă şi cea ucraineană.

Şi nu doar că o primeşte, ci a şi permis o tranzacţie aflată sub incidenţa sancţiunilor impuse de NATO şi Uniunea Europeanu, anume cumpărarea a două case: una pe litoralul turcesc, iar alta în capitala Istanbul. Achiziția ar fi fost intermediată de un apropiat al președintelui turc Recep Erdogan, care și-ar fi desemnat garda prezidențială să meargă la proprietățile luxoase despre care nu se știu alte detalii în afară de locul lor aproximativ, scrie Daily Mail.

Alina Kabaeva webp 

Cele două noi proprietăţi vin în contextul în care Kabaeva a fost ameninţată cu expulzarea din Elveţia, dar pot fi şi un cadou din partea lui Vladimir Putin, după ce aceasta ar fi rămas din nou însărcinată. Şi, chiar dacă preşedintele rus i-ar fi cerut să avorteze, din cauza unor riscuri pe care le ridică această sarcină, cele două case din Turcia ar putea fi un dar compensatoriu pentru supărarea pe care i-ar fi creat-o, insistând ca ea să renunţe la copil.

De la divorţul din 2014, președintele rus ar fi avut mai multe legături amoroase, printre care una cu Alina Kabaeva și alta cu milionara rusă Svetlana Krivonogikh. Dar niciuna dintre relații nu a fost confirmată de Kremlin. 

Din 2000, Alina Kabaeva i-ar fi dăruit lui Vladimir Putin trei copii, născuţi şi crescuţi în secret, pentru protecţia întregii familii. În 2007, Alina Kabaeva s-a retras din sport și a fost aleasă în Duma de Stat, ca membru al partidului de guvernământ Rusia Unită. Șapte ani mai târziu, ea a ocupat funcția de președinte în consiliul de administrație al National Media Group, unul dintre cele mai mari conglomerate media din Rusia, care deține mai multe posturi pro-Kremlin. Cu alte cuvinte, e tot mai bogată şi mai puternică. Şi, mai protejată de Kremlin.

Sursa - okmagazine.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93021321296692