August 10, 2022
Ea e supranumită “Femeia Hulk”. Cum a ajuns brazilianca Fafa Araujo să fie un pachet de mușchi
După “Hulk din Iran” și “Hulk din Brazilia”, iată că avem și o doamnă care s-a ales cu această titulatură. Fafa Araujo are 36 de ani, este din Rio de Janeiro și nu sare peste nicio zi de antrenament.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fafa a fost supranumită “Femeia Hulk” și face senzație pe rețelele de socializare. Brazilianca are aproape jumătate de milion de fani doar pe contul de Instagram.

Fafa este din Brazilia, însă s-a mutat în Chicago, SUA, în urmă cu 11 ani, potrivit Daily Star

10 times Fafá Araújo made the web shake by showing the curves - SHKMGMCNUH

A intrat în sala de sport la 25 de ani și de atunci face zilnic antrenamente. “Femeia Hulk” își impresionează urmăritorii cu brațele și picioarele ei musculoase, însă are parte și de comentarii de la cârcotași. 

Fafa postează des filmulețe pe contul de Instagram cu exercițiile pe care le face la sală. 

"Munca ta grea a dat roade. Bine lucrat", “Ține-o tot așa, arăți bine!", “Femeie incredibilă”, “Ce trup!”, “Ești motivația mea!”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Fafei. 

Brasileira musa fitness viraliza como 'Mulher-Hulk' da vida real - Monet |  Celebridades

Unul dintre internauți a luat-o la rost pentru ținutele sumare pe care le poartă la sală: "Nu, nu, nu… Nu vreau să par răutăcios, dar sincer trebuie să nu mai faci sala de sport să arate ca un club de striptease". Un altul a răbufnit: "Da... Întotdeauna îmi trag tricoul în sus când lucrez la picioare".

Vorbind despre angajamentul ei față de fitness, modelul a spus: "Nu. Nu se întâmplă peste noapte. Nu există niciun secret pentru a-ți construi corpul de vis, este nevoie de timp, dedicare și consecvență și cu asta îți vei atinge obiectivele. Îmi place la nebunie să merg la sală și să educ oamenii pe care îi antrenez. Fac asta din dragoste. Când ies afară, mușchii mei primesc multă atenție, în special picioarele. Și îmi place asta."

Model shares secrets behind curvy body – from extreme gym to six meals a  day - Daily Star

Fafa conduce programul online de antrenament personal The Daily Gainz, unde își împărtășește rutinele de antrenament.

"Ceea ce le face de fapt unice este că sunt cu adevărat rutinele pe care le folosesc eu. Eu însămi am creat toate aceste programe! Eu numesc stilul meu de antrenament "calea braziliană", deoarece exercițiile pe care le fac sunt foarte diferite de programul tipic de antrenament pentru "ziua picioarelor". Vreau să pot ajuta cât mai multe persoane să își atingă obiectivul”, a declarat Fafa potrivit Daily Star.

Sursa - protv.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82963466644287