Februarie 22, 2022
Cele mai frumoase inele de logodnă primite de vedete
Cele mai frumoase inele de logodnă primite de vedete i-au fascinat pe oameni și au fost admirate pe primele pagini ale publicațiilor internaționale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iată în continuare câteva dintre bijuteriile exclusiviste purtate de celebrități pe inelar. Indiferent că logodna s-a concretizat printr-o căsătorie sau s-a încheiat cu despărțire.

Cele mai frumoase inele de logodnă primite de vedete

Inelele de logodnă sunt bijuteriile care anunță că o relație ia o turnură serioasă. Ele sunt observate imediat, mai ales în cazul vedetelor. Uneori sunt cu noroc, iar starurile ajung în fața altarului cu omul iubit. În alte cazuri, logodna se încheie cu o despărțire. Iată câteva imagini cu cele mai frumoase inele de logodnă primite de vedete.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

S-au logodit în martie 2019. Atunci, vedeta a primit un superb inel cu diamant de 16 carate, estimat la 1.8 milioane de dolari. Din păcate însă, JLo și Alex Rodriguez și-au spus adio în primăvara anului trecut.

Paris Hilton și Carter Reum

Paris Hilton a primit în februarie 2021 inelul de logodnă. O bijuterie superbă cu diamant în valoare de 2 milioane de dolari. Inelul poartă semnătura bijutierului Jean Dousset. În toamna anului trecut, Paris și Carter și-au jurat iubire veșnică. Nunta a fost una ca în povești.

Kourtney Kardashian și Travis Baker

Soarele a răsărit pe strada lui Kourtney Kardashian. În octombrie 2021, vedeta a primit inelul de logodnă de la Travis Baker. Un superb diamant oval, inel realizat de Lorraine Schwartz. Așteptăm nunta.

Megan Fox și Machine Gun Kelly

Cei doi s-au logodit în urmă cu câteva zile. Megan Fox a primit nu un inel de logodnă, ci două. Două inele cu bandă magnetică ce, purtate împreună, formează o inimă. Bijuteria cu diamant și smarald este absolut superbă.

Cardi B și Offset

Cardi B poartă pe inelar un inel cu diamant de 8 carate, în valoare de jumătate de milion de dolari. I l-a oferit rapper-ul Offset înainte de nunta din septembrie 2017. O relație cu năbădăi. Divorțul s-a pronunțat în toamna lui 2020, dar se pare că cei doi încă formează un cuplu.

Meghan Markle și Prințul Harry

Prințul Harry i-a dăruit actualei sale soții inelul de logodnă în noiembrie 2017. Bijuteria include 3 diamante. Două dintre ele fac parte din colecția personală a regretatei Prințesa Diana.

Lady Gaga și Taylor Kinney

S-au despărțit înainte să ajungă la altar. Cu toate astea, Lady Gaga a rămas cu amintiri frumoase și o bijuterie superbă. Inelul cu diamant în formă de inimă a costat jumătate de milion de dolari. Poartă semnătura Lorraine Schwartz.

Kate Middleton și Prințul William

Kate Middleton a primit de la soțul ei un inel superb cu safir și diamante. Același pe care Lady Diana Spencer l-a purtat în perioada în care era logodită cu Prințul Charles. Valoarea estimată? 300 de mii de lire sterline.

Mariah Carey și James Packer

Un cuplu de domeniul trecutului, dar un inel de logodnă superb! În ianuarie 2016, James Packer o cerea de soție pe Mariah Carey. Bijuteria, un inel de platină cu diamant de 35 de carate, realizat de bijutierul Wilfredo Rosado. Câteva luni mai târziu însă, povestea lor de dragoste s-a încheiat.

Demi Lovato și Max Ehrich

În iulie 2020 a primit Demi Lovato inelul cu diamante și marea întrebare de la Max Ehrich. Valoarea bijuteriei este estimată la 1 milion de dolari. Din nefericire, logodna a fost ruptă dor 2 luni mai târziu.

Sursă: agentiadepresamondena.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75995063781738