Aprilie 26, 2022
Brad Pitt și Barack Obama sunt verișori. Vedete care au legături de rudenie despre care puțini știu
Deși poate părea ciudat, la Hollywood toată lumea se cunoaște cu toată lumea, și nu pentru că se văd la evenimente. Sunt vedete care au legături de rudenie despre care puțini știu. Surprinzător sau nu, Brad Pitt și Barack Obama sunt verișori.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Află din lista de mai jos detalii despre cinci celebrități care sunt înrudite cu alte mega-celebrități. Lista completă a fost realizată de pinkvilla.com, iar fanii sunt mai mult decât curioși să afle detalii interesante despre idolii lor.

Vedete care au legături de rudenie despre care puțini știu

Viețile personale ale celebrităților au fost mereu un subiect interesant atât pentru presă, dar și pentru fani. Când apare un subiect ca acesta, el ține primele pagini ale site-urile cu subiecte mondene.

Hai să aflăm împreună detalii despre relațiile de rudenie dintre vedetele de la Hollywood.

Indiferent de gradul de rudeni, o legătură există între vedetele de mai jos. Deși nu vorbesc public despre asta, sunt în relații bune și se întâlnesc în medii în care se simt confortabil unii cu ceilalți, departe de ochii vigilenți ai fotografilor.

Brad Pitt, Rihanna și Miley Cyrus nu sunt cine crezi tu că sunt. Fac parte din lista celebrităților care au fost destinate să devină nume mari în momentul în care părinții le-au scos certificatul de naștere. Iată o listă cu vedete care nu își folosesc numele reale.

Barack Obama și Brad Pitt

Președintele Obama este văr cu Brad Pit. Actorul este în mare măsură legat de fostul președinte al SUA. Potrivit Chicago Tribune, cei doi sunt rude și cu fostul jucător canadian de hochei pe gheață Jean Cusson. Ei sunt primii de pe lista de vedete care au legături de rudenie.

Emily Blunt și Stanley Tucci

Emily Blunt și Stanley Tucci sunt cumnați. Actorii din producția Devil Wears Prada, Stanley și Emily, au devenit rude după ce Stanley s-a căsătorit cu sora lui Emily, Felicity, în 2012. Cei doi, împreună cu Felicity și soțul lui Emily, John Krasinki, se întâlnesc destul de des, scrie site-ul menționat mai sus.

Tom Hanks și Abraham Lincoln

Tom Hanks este înrudit cu Abraham Lincoln: Vorbind despre legăturile prezidențiale, numele mamei lui Abraham Lincoln era Nancy Hanks și, potrivit Buzzfeed, actorul și cel de-al 16-lea președinte american erau cu siguranță rude.

Cameron Diaz și Nicole Richie

Cameron Diaz și Nicole Richie sunt cumnate. S-au căsătorit cu frații Benji și Joel Madden, membri ai trupei Good Charlotte. Actrița și starurile tv sunt adesea văzute petrecând împreună și sunt în relații grozave. Și ele se află pe lista cu vedete care au legături de rudenie.

Julia și Emma Roberts

Julia Roberts este mătușa Emmei Roberts. Într-un interviu pentru Tatler în martie 2021, Emma a spus că, în ciuda carierei de mare succes a mătușii sale, nu s-a simțit niciodată presată să vorbească despre asta. Emma este fiica fratelui Juliei, a actorului Eric Roberts și a lui Kelly Cunningham.

Avril Lavigne, Justin Bieber și Ryan Gosling

Toți trei sunt în lumina reflectoarelor de la vârste fragede și au cunoscut succesul atunci când se așteptau mai puțin. Cu toate acestea, deși nu vorbesc despre asta, Avril Lavigne, Justin Bieber și Ryan Gosling sunt verișori.

Meryl Streep și Broke Shields

Cele două celebre actrițe sunt verișoare de gradul doi. Ambele au făcut istorie în industria cinematografiei. Meryl Streep este una dintre cele mai apreciate actrițe, iar meritele i-au fost mereu recunoscute la Premiile Oscar. Broke Shields a cucerit oamenii din întreaga lume cu rolul ei din Laguna Albastră, iar acum toți se întreabă ce face de nu îmbătrânește deloc și arată mai bine ca niciodată.

 concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85246753692627