Februarie 08, 2024
Are aproape 59 de ani, arată ca la 30, iar acum și-a spus secretele. Ce face Liz Hurley pentru o siluetă ca trasă prin inel
Anul acesta împlinește 59 de ani, dar Elizabeth Hurley arată ca la 30. Actriță, model și antreprenoare, britanica fascinează femeile și bărbații din toată lumea. Multe doamne și domnișoare sunt curioase ce face ea pentru a arăta atât de bine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În costum de baie, doar Salma Hayek îi face concurență lui Liz Hurley. E mama unui băiat de 21 de ani, are 1.73 m înălțime și o siluetă ca trasă prin inel. Conștientă de atuurile sale fizice, actrița a lansat acum câțiva ani un brand de costume de baie, iar ea este cel mai bun model pentru a le pune în valoare, scrie peroz.ro

"Presată" cu întrebări din toate părțile, legate de secretele ei pentru a se menține într-o asemenea formă, Hurley s-a decis să le răspundă curioșilor. După cum a mărturisit chiar ea, într-o postare pe Instagram însoțită de poze într-un costum de baie întreg, cu un decolteu impresionant, nu face nimic ieșit din comun, ci doar are mare grijă la ce mănâncă și face mișcare. Nu merge la sală și nici nu ține cu dinții de vreun set anume de exerciții, dar este foarte activă. La capitolul mâncare, consumă numai produse "curate", fără aditivi sau ingrediente artificiale.

"O întrebare care mi se adresează tot timpul este cum mă mențin în formă și ce mănânc. Așa că iată. Mantra mea este: nu mânca prea mult, prea repede, prea des sau prea târziu. Sau, punând într-o altă lumină, mănâncă mai puțin, mestecă bine, nu lua gustări între mese și mănâncă cina mai devreme. Astea funcționează pentru mine. Nu beau sucuri verzi ciudate sau shake-uri și nu iau suplimente. Încerc să am pe jumătate de farfurie legume sau fructe la fiecare masă. De exemplu, dacă mănânc un sandvici, mănânc și un măr. Mănânc cam orice, dar junk food numai ca un răsfăț absolut. Mă refer la junk food ca la orice ingredient pe care nu-l am în bucătăria mea, așa că aici includ tot ce e considerat "de dietă" sau cu "mai puțină grăsime", mese gata preparate, sandviciuri cumpărate, torturi, biscuiți, tot felul de sucuri. Cea mai bună investiție a mea a fost o mașină de pâine și fac o pâine pe zi. De asemenea, fac prăjituri în fiecare weekend. Celălalt sfat al meu este să vă mișcați mai mult. Nu merg la sală și nici nu fac vreun set anume de exerciții, dar sunt extrem de activă", a scris Elizabeth Hurley despre secretele ei.

 

 

 concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0087997913361