Ianuarie 30, 2023
”Am 52 de ani și refuz să mă îmbrac conform vârstei din buletin!” Ea e femeia care arată ca o puștoaică și face furori pe TikTok
Luisa, o femeie în vârstă de 52 de ani, de profesie model și influencer, a dezvăluit că refuză să se îmbrace conform vârstei pe care o are în buletin.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În timp ce unele femei aleg să poarte anumite piese vestimentare odată cu înaintarea în vârstă, Luisa, de profesie model, refuză să se alinieze acestui standard.

”Chiar și la 50 de ani poți să porți ce te face să te simți bine”, spune ea în cadrul unui clip postat pe TikTok, în care apare plimbându-se pe stradă, alături de o prietenă.

VIDEO

În imaginile respective, femeia apare extrem de zâmbitoare și poartă o fustă midi, argintie, pe care a asortat-o cu o maletă cu un insert transparent, precum și cu niște botine cu tocuri înalte.

”Moda poate fi plăcută la orice vârstă. Poartă ce te face fericită”, mai spune modelul australian.

Aceasta nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala ținutele care mai de care mai inedite pe rețelele sociale, iar reacțiile din partea internauților nu lipsesc.

VIDEO 

”Nu am arătat așa nici în adolescență, ești pur și simplu superbă!”, ”Îmi doresc să arăt ca tine la 50 de ani!”, ”Îmi place, ești frumoasă, dar renunță la părul gri.”, au fost câteva dintre comentarii, iar ea a reacționat în dreptul ultimului comentariu spunând că refuză să facă asta: ”Nu am nevoie să-mi ascund vârsta. Frumusețea vine din interior”, a mai spunea.

 

 

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.41514134407043