Noiembrie 21, 2018
Află cum să prepari budincă de cartofi cu dovleac!
Budincă de cartofi cu dovleac este alegere perfectă pentru o masă sățioasă în zilele reci de toamnă. De ce? E ieftină, gustoasă, rapidă și nu te ține mult în picioare. Poftă bună!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

  1. Spală cartofii şi apoi pune-i la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se scot, se lasă la răcit şi apoi se curăţă de coajă şi se taie fâşii.
  2.  Dovleacul se spală, se curăţă de coajă, apoi pulpa rămasă se taie în pătrăţele. Acestea se călesc 5 minute în unt, apoi se condimentează cu busuioc, pătrunjel şi piper.
  3. Într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu felii de şuncă, se pun cartofii tăiaţi fâşii, alternând cu bucăţile de dovleac. Separat, se bat bine ouăle cu smântâna şi puţină sare. Toarnă amestecul deasupra straturilor cu cartofi şi dovleac.
  4. Se pun şi restul de felii de şuncă rămase şi se dă la cuptor, la 180 °C, pentru aproximativ 50 de minute.
  5. După ce s-a rumenit, se scoate budinca din cuptor, se presară pe deasupra parmezanul.

 



citeste și
SQL exec time = 3.6193311214447