Ianuarie 15, 2018
Vezi cum și-a sărbătorit aniversarea actorul Orlando Bloom în Marocco
Eroul din filmul Pirații din Caraibe, Orlando Bloom a împlinit în acest weekend vârsta de 41 de ani. Cu prilejul aniversării, actorul s-a întâlnit cu familia lui și cu cei mai apropriați ai săi prieteni. Actorul și-a sărbătorit aniversarea în orașul Marocco. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Invitații lui Orlando Bloom s-au distrat de minune la serbarea, în cinstea aniversării actorului. Alături i-a fost și tatăl său, Colin Stone, de existența căruia, Orlando Bloom a aflat abia la 13 ani. Orlando a avut un tort în formă de mașinuță de culoarea albastră, de la Formula Unu, pe care l-a împărțit cu toți invitații săi.

 

колин стоун и орландо блум

 

La aniversarea actorului nu a fost prezentă Katy Perry, cu care, s-ar fi spus că Orlando Bloom din nou este împreună. Cu toate că, interpreta i-a comentat poza distribuită pe pagina de Instagram a actorului, în care Orlando a pozat alături de legendarul Alan Prost. Katy i-a scris un mesaj haios, întrebând, cine-i domnul cu ochelari din spate.

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

 

 

Amintim că, Orlando Bloom s-a născut la 13 ianuarie 1977. El este un actor britanic, care a devenit celebru după ce se filmase în trilogia "Stăpânul inelelor", în care a interpretat rolul lui Legolas. Iar după rolul lui Will Turner din filmul "Pirații din Caraibe", Orlando a devenit extrem de popular. 

 

Похожее изображение

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63064813613892