August 07, 2016
Vezi ce vedete au cîntat anul acesta în cadrul festivalului de muzică Gustar (foto)
Deja al 7-lea an consecutiv are loc festivalul muzical Gustar, unde se adună toți iubitorii de muzică, delicii la grătar și concerte în aer liber.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anul acesta la fel ca și în alți ani, organizatorii au făcut tot posibilul ca să împlinească poftele consumatorilor și să organizeze un eveniment cât mai amplu și cu cît mai mulți oaspeți din afara țării. Au fost invitate staruri cu renume, care au avut doar un singur scop să îi delecteze pe cei prezenți cu muzică bună.

Încântați de publicul primitor, interpreții și-au bucurat ascultătorii cu un program de muzică diversificat, și ritmuri intense. În program s-au enumerat următorii interpreți: Loredana Groza, Vali Boghean Band, Figli di Madre Ignota, Vanotek feat. Georgian, Teatrul MADE, Cuibul, Nicoleta Nucă & Live Band, Sun Q, PanAcademic, Jazz'n Chisinau, Bravissimo, Petro Skazkiv, Radu Dolgan si Megapolis Band, Ansamblul ANIMO, Karafizi, Vera Țurcanu.

Cea de-a 7 ediție a festivalului s-a încheiat ieri seara,și mulți dintre vizitatori au remarcat o monotonie în organizare și sunt de părerea că Gustar a pierdut din popularitate. Însă mulți care au mers  la Gustar doar ca să o vadă pe Loredana au rămas profund mulțumiți și încântați de spectacol.

Loredana Groza ca de obicei a impresionat cu show-ul pregătit. Aceasta a avut o prezență scenică extravagantă, iar extravaganța a venit și de la look-ul pe care l-a avut. Aceasta a purtat o cămașă cu imprimeuri tradiționale, executată manual, pe care a asortat-o cu o pereche de cizme în stil callboy, și o centură metalică care i-a evidențiat talia.

Au impresionat la maxim atât cu capacitățile vocale, cît și cu stilul muzical Valy Boghean si bandul, formația Cuibul cât și fără îndoială băieții de la Bravisimo.

Au impresiot publicul și dăruit emoții deosebite ansamblul de coarde Animo, iar o atmosferă de vis a fost adusă de ucraineanul Petro Skazki, țambalistul care a cucerit cu prestația sa în cadrul shwo-ului TV, ”Україна має талант”.Mulți tineri însetați de distracție și cultură au petrecut acest weekend în zonele Orheiului unde au dansat, cîntat și dormit, chiar sub cerul liber. Cel mai greu au fost suportați țânțarii, spun vizitatorii, în schimb mîncărurile tradiționale, gălăgia și prețurile mai democratice i-a last cu impresii deosebite pe toți.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1499066352844