Iunie 14, 2017
Soții Manciu au dat o replică LIVE și neagă orice acuzație
Soții Manciu, după ce au fost acuzați astăzi că localul administrat de ei activează fără autorizare, au dat o replică LIVE pe rețeaua de socializare Facebook. Aceștia neagă toate acuzațiile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi, în mediul online au apărut numeroase articole în care se anunță că interpretul Alex Man împreună cu soția sa, Olga Manciu, ar fi fost amendați pentru că administrează un local ce activează fără autorizare. 

După ce aceste articole au trezit un val de nemulțumiri pe rețelele de socializare, și după ce au primit numeroase apeluri, aceștia au decis să vină cu o replică LIVE în care să tragă cortina adevărului. 

În LIVE familia Manciu a recunoscut că au o încălcare majoră - permisiunea de a se fuma narghilea în incinta localului - și că atunci când a fost percheziționat localul, la două săptămâni de la deschiderea acestuia, nu aveau toate copiile actelor la ei. 

De asemena soții Manciu susțin că au aflat de faptul că ar trebui să achite o amendă în valore de aproape 50.000 de lei și că localul ar risca să fie închis pe o perioade de la 6 până la 12 luni, din mediul online. 

Mai jos poți urmări LIVE-ul dat de aceștia. 

 

 

Pe lângă toate acuzațiile aduse în adresa lor, soții Manciu au primit zeci de comentarii de susținere și urări de bine. 

Notăm: faptul că localul activează fără autorizare și alte câteva încălcări a fost scis pe site-ul Direcției de Poliție a Capitalei.

 

Citește și: Localul administrat de soții Manciu - amendat și de vânzare?



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56321215629578