Februarie 02, 2017
Finala nu este departe! Iată rezultatele participantelor proiectului “Slăbim Inteligent”
Pentru a grăbi procesul de slăbire, Centrul de Sănătate Ozonis a pregătit pentru finalistele proiectului niște proceduri speciale. Prima procedură reduce celulita cu ajutorul ozonului, iar a doua procedură constă în picurători oxigenate. Procedurile reduc celulita, acționează împotriva constipațiilor, îmbunătățesc metabolismul și starea întregului organism.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Participantele au declarat că au simțit imediat efectul după prima procedură cu ozon.

Cristina Jitaru ne-a împărtășit impresia ei: O procedură care micșorează celulita din organism am încercat-o astăzi pentru prima oară în viață, iar acum mă simt mult mai energică, mai suplă și o recomand oricărei femei”.

“Mă simt relaxată și foarte bine după procedura cu picurători oxigenate. Acest proiect m-a făcut mult mai optimistă și mai încrezută în mine, mai ales atunci când sunt și rezultatele scontate”, a spus Silvia Zubcu, o altă participantă a proiectului “Slăbim Inteligent”.

Și a treia participantă a declarat că proiectul “Slăbim Inteligent” i-a schimbat mult viața. “La început, acest concurs era dificil, dar pe parcurs am început să fiu tot mai ambițioasă și mai atentă la tot ceea ce mânânc“, a spus Adela Rusu.

Doctorul ozonoterapeut, anesteziolog-reanimatolog al Centrului de Sănătate “Ozonis” Alexandru Zotea a spus care este evoluția participantelor: “Ele sunt bravo și au avut rezultate foarte bune până acum. Le urez succese mai departe și să se mențină mereu într-un stil de viață sănătos.“

Amintim că cele trei participante mai practică și o serie de antrenamente la Clubul “Fitness Doza”. Finalistele au ajuns la rezultate de până acum, datorită procedurilor profilactice de la Centrul medical “Ozonis”, cât și a regimului alimentar corect, combinat cu seturile de exerciții de la Clubul  “Fitness Doza”.

Cele trei participante din finala proiectului “Slăbim  Inteligent” se află acum pe ultima sută de metri. Câștigătoarea va beneficia de proceduri gratuite la Centrul “Ozonis” în sumă de 300 Euro și de un abonament gratis la Clubul “Fitness Doza”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7399423122406